armobilesoftware786
New member
33k and 10khw method, but dual layer is very risky
33k and 10khw method, but dual layer is very risky
sakın yapmayın fastboot dan wipe nvram yada yaparken yedek alın ben almadan yaptım yedek şuan cihaz repair yaptım lakin şebeke vermiyor servis yok diyor.Fastboot üzerinden wipe nvram yapın, sonra modem meta ile hiçbir tuşa basmadan cihaza bağlanın repair yapın.
hocam bende maui metayla yaptım yalnız nvdata silerek yapmıştım. şimdi global rom yükledim nvdata hatası veriyoryaptım yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.(yardıma ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum.)
im numaraları değişti yinede olur muAynı mi hesabı ile gün beklemeden mi unlock ile açabilirsiniz.
ustad mauı metada tek sım cıkıyor ımei bolumu tek sımmı yazacak sadeceÖncelikle bu yazılımları indirin..
İsmYazlm Arkadaşımızın paylaştığı eng romu indirinİndir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.İndir
Xiaomi 13T Pro repair işlemini resimlerle kısaca anlatacağım. ( Cihaz direnç değişmiş ve unlock olmalı ) Bu cihaz MTK Dimensity 9200+ İşlemci olduğu için şuan hiç bir box destek vermemektedir onun için bütün işlemler free programlarla yapılacaktır ücretli programlara gerek yoktur.... Yazılımlar mi flash tool la yükleyip repair işlemi maumeta efs sıfırlamadan yapınız...
Ekli dosyayı görüntüle 1115Ekli dosyayı görüntüle 1116Ekli dosyayı görüntüle 1117Ekli dosyayı görüntüle 1118Ekli dosyayı görüntüle 1119Ekli dosyayı görüntüle 1121Ekli dosyayı görüntüle 1122
Imei atma, imei değiştirme ve imei klonlama yasal değildir!
Tüm bu işlemler kullanıcının sorumluluğundadır.
Telefonunuz ile ilgili yaşadığınız imei sorunlarının çözümüne destek olmak amacıyla hazırlanmış bu paylaşım tamamen tamir amaçlıdır.
Olası arızalardan kullanıcı sorumludur..
yaptım yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.(yardıma ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum.)ustam ben bir türlü yazamadım
Dirençsiz olmaz noktaarkadaşlar bazıları maui ile hallettiğini söylüyor. Direnç olmadan sadece bl kilidini açarak maui ile imei repair yapabiliyor muyuz? Yoksa direnç şart mı? Bu işlerde yeniyim o yüzden tam anlamadım kusura bakmayın.
Bir de bu eng rom olayı ne oluyor? İşlem sırasında eng rom yüklü mü olması gerekiyor?
Dft yeni güncelleme geldi bence saun drencsiz bl açık yapiliyordur ama denemedimDirençsiz olmaz nokta
bl açıkta yama ile yaparsın artık cihaz sistem durumu bağlamadığından güvenliğiDft yeni güncelleme geldi bence saun drencsiz bl açık yapiliyordur ama denemedim
dirençsiz olmaz noktaMerhaba, dirençsiz deneyen var mı? Maui ile oluyor mu acaba. Kendi telime yapacağım daha önce poco ya yaptım sorunsuz kullanıyorum.
Yapılıyor ama eng preloader ile gerisi normalDft yeni güncelleme geldi bence saun drencsiz bl açık yapiliyordur ama denemedim
Eng nasıl yüklendi bağlantı olarak yetkili ile cihazı görmüyor dft ile nv ram yedeği alamıyorum adb fastboot normalyaptım yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.(yardıma ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum.)
Son güncelleme almış cihazları resetleyinEng nasıl yüklendi bağlantı olarak yetkili ile cihazı görmüyor dft ile nv ram yedeği alamıyorum adb fastboot normal
selamun aleyküm bl kapalı olan cihaz için nasıl yapılır varmı bir yoluÖncelikle bu yazılımları indirin..
İsmYazlm Arkadaşımızın paylaştığı eng romu indirinİndir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.İndir
Xiaomi 13T Pro repair işlemini resimlerle kısaca anlatacağım. ( Cihaz direnç değişmiş ve unlock olmalı ) Bu cihaz MTK Dimensity 9200+ İşlemci olduğu için şuan hiç bir box destek vermemektedir onun için bütün işlemler free programlarla yapılacaktır ücretli programlara gerek yoktur.... Yazılımlar mi flash tool la yükleyip repair işlemi maumeta efs sıfırlamadan yapınız...
Ekli dosyayı görüntüle 1115Ekli dosyayı görüntüle 1116Ekli dosyayı görüntüle 1117Ekli dosyayı görüntüle 1118Ekli dosyayı görüntüle 1119Ekli dosyayı görüntüle 1121Ekli dosyayı görüntüle 1122
Imei atma, imei değiştirme ve imei klonlama yasal değildir!
Tüm bu işlemler kullanıcının sorumluluğundadır.
Telefonunuz ile ilgili yaşadığınız imei sorunlarının çözümüne destek olmak amacıyla hazırlanmış bu paylaşım tamamen tamir amaçlıdır.
Olası arızalardan kullanıcı sorumludur..