Xiaomi 13T Pro İmei Repair ( Türkiye de İlk :)

andre25

New member
13T aristoteles bl acık idi repair işleminden sonra globale donerken bl kapat secmişim işlem tamam ama bl kapandı tekrar acılırmı bilgisi olan varmı

xaslan66

New member
Öncelikle bu yazılımları indirin..

İsmYazlm Arkadaşımızın paylaştığı eng romu indirin 👈 İndir
👈 İndir

Xiaomi 13T Pro repair işlemini resimlerle kısaca anlatacağım. ( Cihaz direnç değişmiş ve unlock olmalı ) Bu cihaz MTK Dimensity 9200+ İşlemci olduğu için şuan hiç bir box destek vermemektedir onun için bütün işlemler free programlarla yapılacaktır ücretli programlara gerek yoktur.... Yazılımlar mi flash tool la yükleyip repair işlemi maumeta efs sıfırlamadan yapınız...

Ekli dosyayı görüntüle 1115Ekli dosyayı görüntüle 1116Ekli dosyayı görüntüle 1117Ekli dosyayı görüntüle 1118Ekli dosyayı görüntüle 1119Ekli dosyayı görüntüle 1121Ekli dosyayı görüntüle 1122

Imei atma, imei değiştirme ve imei klonlama yasal değildir!

Tüm bu işlemler kullanıcının sorumluluğundadır.
Telefonunuz ile ilgili yaşadığınız imei sorunlarının çözümüne destek olmak amacıyla hazırlanmış bu paylaşım tamamen tamir amaçlıdır.
Olası arızalardan kullanıcı sorumludur..
ustad mauı metada tek sım cıkıyor ımei bolumu tek sımmı yazacak sadece

yusufabi

New member
arkadaşlar bazıları maui ile hallettiğini söylüyor. Direnç olmadan sadece bl kilidini açarak maui ile imei repair yapabiliyor muyuz? Yoksa direnç şart mı? Bu işlerde yeniyim o yüzden tam anlamadım kusura bakmayın.

Bir de bu eng rom olayı ne oluyor? İşlem sırasında eng rom yüklü mü olması gerekiyor?

speedstarrr

Yardım Sever Üye
arkadaşlar bazıları maui ile hallettiğini söylüyor. Direnç olmadan sadece bl kilidini açarak maui ile imei repair yapabiliyor muyuz? Yoksa direnç şart mı? Bu işlerde yeniyim o yüzden tam anlamadım kusura bakmayın.

Bir de bu eng rom olayı ne oluyor? İşlem sırasında eng rom yüklü mü olması gerekiyor?
Dirençsiz olmaz nokta

ToRnedo

New member
Merhaba, dirençsiz deneyen var mı? Maui ile oluyor mu acaba. Kendi telime yapacağım daha önce poco ya yaptım sorunsuz kullanıyorum.

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Merhaba, dirençsiz deneyen var mı? Maui ile oluyor mu acaba. Kendi telime yapacağım daha önce poco ya yaptım sorunsuz kullanıyorum.
dirençsiz olmaz nokta

eskiden mtk tüm cihazlara box olmadan comport ile işlem yapılıyordu evet ama eski işlemcilere yeni cihazlarda extra güvenlik var oda direnç kontrollü

aras34

New member
Öncelikle bu yazılımları indirin..

İsmYazlm Arkadaşımızın paylaştığı eng romu indirin 👈 İndir
👈 İndir

Xiaomi 13T Pro repair işlemini resimlerle kısaca anlatacağım. ( Cihaz direnç değişmiş ve unlock olmalı ) Bu cihaz MTK Dimensity 9200+ İşlemci olduğu için şuan hiç bir box destek vermemektedir onun için bütün işlemler free programlarla yapılacaktır ücretli programlara gerek yoktur.... Yazılımlar mi flash tool la yükleyip repair işlemi maumeta efs sıfırlamadan yapınız...

Ekli dosyayı görüntüle 1115Ekli dosyayı görüntüle 1116Ekli dosyayı görüntüle 1117Ekli dosyayı görüntüle 1118Ekli dosyayı görüntüle 1119Ekli dosyayı görüntüle 1121Ekli dosyayı görüntüle 1122

Imei atma, imei değiştirme ve imei klonlama yasal değildir!

Tüm bu işlemler kullanıcının sorumluluğundadır.
Telefonunuz ile ilgili yaşadığınız imei sorunlarının çözümüne destek olmak amacıyla hazırlanmış bu paylaşım tamamen tamir amaçlıdır.
Olası arızalardan kullanıcı sorumludur..
selamun aleyküm bl kapalı olan cihaz için nasıl yapılır varmı bir yolu