Üstadım bu hatanın sebebi eng rom yüklenmediği için midir ?Eng preloader yüklediğinizde Tuşlara basmadan kabloyu bağlayın.
eee yani sorunuz güzelÜstadım bu hatanın sebebi eng rom yüklenmediği için midir ?
yok sorun şu şekildeydi. bu şekilde hata alınan cihazlarda ENG rom yüklemek gereklimidir ? Örneğin note 8-9 serisi cihazlarda direkt DFT ile repair yapılabiliyor. ancak bazı cihazlarda bu şekilde hata veriyor.eee yani sorunuz güzel
update içerisinde yayınlandı eng preloader olması şart cihazlarda
Şöyle diyelim Nokia 3310 a direk yazılırken 2100 da flash değişip full yazılım atman lazımyok sorun şu şekildeydi. bu şekilde hata alınan cihazlarda ENG rom yüklemek gereklimidir ? Örneğin note 8-9 serisi cihazlarda direkt DFT ile repair yapılabiliyor. ancak bazı cihazlarda bu şekilde hata veriyor.
bak bulabilirsen avatar toolENG preloader bunu nasıl yükleriz
ben krediden nasıl yapılıyor anlamıyorum yardımcı ola bilirmisinbak bulabilirsen avatar tool
onunla yukle
ozel eng preloader yukleme yeri var.
ayrica credileri cok daha dusuk.
yetkili hesaba gerek duymazmıyımavator auth tool alın
auth toolrpair yakarken patche bl lock tikini unutum 13 poro 4g yazdırdım telefon açılmıyor the sytemde kalıyor bunu nasıl düzelte bilirm bilgisi olan varmı bu sorunla kaşlaşan ustam varsa bana bir yardımcı olsun