Redmi 13 Pro 4G

MarinoTech

New member
Reaction score
0
Redmi 13 Pro 4G how to solve this error? Need repair IMEI. Thanks in advance.dft eroooooooooooooo.png

GsmDost

Staff member
Reaction score
2,090
Eng preloader yüklediğinizde Tuşlara basmadan kabloyu bağlayın.

doctorboom

New member
Reaction score
3
eee yani sorunuz güzel

update içerisinde yayınlandı eng preloader olması şart cihazlarda
yok sorun şu şekildeydi. bu şekilde hata alınan cihazlarda ENG rom yüklemek gereklimidir ? Örneğin note 8-9 serisi cihazlarda direkt DFT ile repair yapılabiliyor. ancak bazı cihazlarda bu şekilde hata veriyor.

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
yok sorun şu şekildeydi. bu şekilde hata alınan cihazlarda ENG rom yüklemek gereklimidir ? Örneğin note 8-9 serisi cihazlarda direkt DFT ile repair yapılabiliyor. ancak bazı cihazlarda bu şekilde hata veriyor.
Şöyle diyelim Nokia 3310 a direk yazılırken 2100 da flash değişip full yazılım atman lazım

Update altında nasıl yapılacağını bol bol yazmış adamlar çalışmış demiş ENG preloader olması lazım

Note 8 ile note 12 -13 karşılaştırmak 1990 model şahin de led ekran aramaya benzer

aha6565

New member
Reaction score
0
ENG preloader yüklemek için ciredi nerden ve nasıl yapabilirim

aha6565

New member
Reaction score
0
rpair yakarken patche bl lock tikini unutum 13 poro 4g yazdırdım telefon açılmıyor the sytemde kalıyor bunu nasıl düzelte bilirm bilgisi olan varmı bu sorunla kaşlaşan ustam varsa bana bir yardımcı olsun

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
rpair yakarken patche bl lock tikini unutum 13 poro 4g yazdırdım telefon açılmıyor the sytemde kalıyor bunu nasıl düzelte bilirm bilgisi olan varmı bu sorunla kaşlaşan ustam varsa bana bir yardımcı olsun
auth tool
full yazılım atıcaksın
olabiliyorsa nv backup geri yükle system.img bozulmuştur