General Mobile GM22 (G312) Single Sim - DFTPRO Backup Firmware

GsmDost

Staff member
Reaction score
2,080
DFTPRO -> MEDIATEK -> PART MANAGER -> WRITE BACKUP - > SELECT ZIP... GM-G312(G312)_Android11_DFTPRO-PARTMANAGER <

istasyon29

New member
Reaction score
0
GM 22 / G 312 Çift hat modeli için. rom dosyası arıyorum. yardımcı olurmusunuz?

istasyon29

New member
Reaction score
0
SP FLASH TOOL PROGRAMI İLE , GM 22 TELEFONUMA ROM YÜKLEYECEĞİM. VERDİĞİNİZ ROM DOSYASINDA İÇİNDE SCATER DOSYASI YOK. YÜKLEME YAPAMIYORUM. YÜKLEME YAPILMIYOR.

istasyon29

New member
Reaction score
0
DFTPRO -> MEDIATEK -> PART MANAGER -> WRITE BACKUP - > SELECT ZIP... GM-G312(G312)_Android11_DFTPRO-PARTMANAGER <

SP FLASH TOOL PROGRAMI İLE , GM 22 TELEFONUMA ROM YÜKLEYECEĞİM. VERDİĞİNİZ ROM DOSYASINDA İÇİNDE SCATER DOSYASI YOK. YÜKLEME YAPAMIYORUM. YÜKLEME YAPILMIYOR. GM 22 / G 312 Çift hat modeli için. rom dosyası arıyorum. yardımcı olurmusunuz?

alperhan

Moderator
Reaction score
19
SP FLASH TOOL PROGRAMI İLE , GM 22 TELEFONUMA ROM YÜKLEYECEĞİM. VERDİĞİNİZ ROM DOSYASINDA İÇİNDE SCATER DOSYASI YOK. YÜKLEME YAPAMIYORUM. YÜKLEME YAPILMIYOR. GM 22 / G 312 Çift hat modeli için. rom dosyası arıyorum. yardımcı olurmusunuz?
Verilen dosyayı Dft Pro ile yükleme sağlayabilirsiniz. DFTPRO -> MEDIATEK -> PART MANAGER -> WRITE BACKUP - > SELECT ZIP. bu işlem sırasına göre dosyayı seçerseniz yükleme işlemine geçecektir.

gsmm

New member
Reaction score
0
yazılım atınca cihaz sustu. pc de mtk olarak görünüp çıkıyor tekrarlıyor. ne yapabilirim?

alperhan

Moderator
Reaction score
19
yazılım atınca cihaz sustu. pc de mtk olarak görünüp çıkıyor tekrarlıyor. ne yapabilirim?
Cihazınız single sim miydi yada multi sim miydi. Paylaşılan dosya single sim için olan.

istasyon29

New member
Reaction score
0
Gm 22 çift simli modelin. normal fabrikasyon rom dosyasını paylaşabiilirseniz millet sebeblensin

ramooo19

Active member
Reaction score
30
eee dft cihazı okuyamadı siz nasıl olduda yedek alabildiniz ??

alperhan

Moderator
Reaction score
19
eee dft cihazı okuyamadı siz nasıl olduda yedek alabildiniz ??
Okutula bilinmiş ki yedek alınmış. Senin cihazında sorun olabilir. Şarj soketini kontrol et - Farklı bir usb kablo ile dene - pc deki farklı bir usb slot dene- Usb driverları tazele - Cihazı bağlarken ses açma ve ses kısma tuşunu kullan.

Mesela bak aşağıda bu modelin frp işlem konusu var, o da okutmuş.

ramooo19

Active member
Reaction score
30
Okutula bilinmiş ki yedek alınmış. Senin cihazında sorun olabilir. Şarj soketini kontrol et - Farklı bir usb kablo ile dene - pc deki farklı bir usb slot dene- Usb driverları tazele - Cihazı bağlarken ses açma ve ses kısma tuşunu kullan.

Mesela bak aşağıda bu modelin frp işlem konusu var, o da okutmuş.

hallettim tşkkrler.