DFTPRO -> MEDIATEK -> PART MANAGER -> WRITE BACKUP - > SELECT ZIP... GM-G312(G312)_Android11_DFTPRO-PARTMANAGER <
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
SP FLASH TOOL PROGRAMI İLE , GM 22 TELEFONUMA ROM YÜKLEYECEĞİM. VERDİĞİNİZ ROM DOSYASINDA İÇİNDE SCATER DOSYASI YOK. YÜKLEME YAPAMIYORUM. YÜKLEME YAPILMIYOR. GM 22 / G 312 Çift hat modeli için. rom dosyası arıyorum. yardımcı olurmusunuz?DFTPRO -> MEDIATEK -> PART MANAGER -> WRITE BACKUP - > SELECT ZIP... GM-G312(G312)_Android11_DFTPRO-PARTMANAGER <
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Verilen dosyayı Dft Pro ile yükleme sağlayabilirsiniz. DFTPRO -> MEDIATEK -> PART MANAGER -> WRITE BACKUP - > SELECT ZIP. bu işlem sırasına göre dosyayı seçerseniz yükleme işlemine geçecektir.SP FLASH TOOL PROGRAMI İLE , GM 22 TELEFONUMA ROM YÜKLEYECEĞİM. VERDİĞİNİZ ROM DOSYASINDA İÇİNDE SCATER DOSYASI YOK. YÜKLEME YAPAMIYORUM. YÜKLEME YAPILMIYOR. GM 22 / G 312 Çift hat modeli için. rom dosyası arıyorum. yardımcı olurmusunuz?
@GsmDost bilgi verecektir.Anladım kardeş. dft pro 1 yıllık kullanım için ücreti nedir
Cihazınız single sim miydi yada multi sim miydi. Paylaşılan dosya single sim için olan.yazılım atınca cihaz sustu. pc de mtk olarak görünüp çıkıyor tekrarlıyor. ne yapabilirim?
Okutula bilinmiş ki yedek alınmış. Senin cihazında sorun olabilir. Şarj soketini kontrol et - Farklı bir usb kablo ile dene - pc deki farklı bir usb slot dene- Usb driverları tazele - Cihazı bağlarken ses açma ve ses kısma tuşunu kullan.eee dft cihazı okuyamadı siz nasıl olduda yedek alabildiniz ??
hallettim tşkkrler.Okutula bilinmiş ki yedek alınmış. Senin cihazında sorun olabilir. Şarj soketini kontrol et - Farklı bir usb kablo ile dene - pc deki farklı bir usb slot dene- Usb driverları tazele - Cihazı bağlarken ses açma ve ses kısma tuşunu kullan.
Mesela bak aşağıda bu modelin frp işlem konusu var, o da okutmuş.
General Mobile GM 22 (G312) FRP - DFTPRO Success
GM 22 ( 312 ) RESET FRP... ses+ ses - ile baglayınızgsmdost.com