CÜMLETTEN SELAM ALEYKUM

kenan_ksk35

New member
Reaction score
0
NOTE 11 PRO kullanıyorum cihazım bugün kapandı yardımcı olabılıcak varmı acaba.Şimdiden teşekkür ediyorum...🙏🙏🙏

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
53
en yakınında bulunan bir teknik servis veya telefoncuya götürün

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
53
normal fiyat eger pahalı geldiyse.. 30-40bin liraya pasaport kaydı seceneği de mevcut

kenan_ksk35

New member
Reaction score
0
normal fiyat eger pahalı geldiyse.. 30-40bin liraya pasaport kaydı seceneği de mevcut
haklısın kardesım senın tuzun kuru olduğu için öle yaparsın malesef benım okumam lazım sağol yınede ılgın ıcın

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
53
600 lirayala hiçbirşey okuyamazsın..sıradan bir lokantada anca bir öğün yemek yiyebilirsin..ajitasyon ve maniplasyon yapmaktan başka bir derdin oldugunu düsünmüyorum...burada duran düzğün esnaf arkadarların iyi niyetini suistimal etmeye çalışan dolandırıcının teki oldugunu düsünüyorum

kenan_ksk35

New member
Reaction score
0
600 lirayala hiçbirşey okuyamazsın..sıradan bir lokantada anca bir öğün yemek yiyebilirsin..ajitasyon ve maniplasyon yapmaktan başka bir derdin oldugunu düsünmüyorum...burada duran düzğün esnaf arkadarların iyi niyetini suistimal etmeye çalışan dolandırıcının teki oldugunu düsünüyorum
gerçektende yazık güzel ülkemin geldığı son hale bakın eyvallah düşüncelerinede saygım var seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.Bütcem o kadar olsa zati gidip telefoncudan yaptırırdım yada kaçak telefon almazdım araştırma yapıp burayı buldum uyguna yaptıra bıleceğımı düşünerek ama eyvallah inş senin ailenden bırı benım dustuğum duruma düşmez saygılarımla....

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
gerçektende yazık güzel ülkemin geldığı son hale bakın eyvallah düşüncelerinede saygım var seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.Bütcem o kadar olsa zati gidip telefoncudan yaptırırdım yada kaçak telefon almazdım araştırma yapıp burayı buldum uyguna yaptıra bıleceğımı düşünerek ama eyvallah inş senin ailenden bırı benım dustuğum duruma düşmez saygılarımla....
Burası belediye otobüsü değil akbilde indirim iste zaten bunları demişsen telefoncu sana güzellik yapmaya çalışmıştır ama o adamda vergi elektrik su ssk ödüyor

Ülkenin halinde ne var sen 2000 lerin başında 10$ uem,10$ rpl para vericektin zaten 700TL masrafı birde usta eklicek 3-5 sen okurken adamın oğlu okumasınmı

Hadi al voltanı başka yerde beleşe iş yaptırma derdine düş , yıllardır meslekteyiz daha 2 kelimenden belli ne ayağa yattığın

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
Kardeşim yardım mı istiyorsun destek mi istiyorsun önce onu belirt lütfen, ona göre yardımcı olunur.
beleşe hallettiricek bir sorun olursada başına ekşiyecek adam arıyor yani dövvvvlet pizzeeee pahhhhhhmir kafası
Yoksa bu forumu bulması bilmesi zor