kenan_ksk35
New member
NOTE 11 PRO kullanıyorum cihazım bugün kapandı yardımcı olabılıcak varmı acaba.Şimdiden teşekkür ediyorum...

merhaba burdan uzaktan bağlantı ile çözebilicek bırı varmıdır acaba öğrenciyim 600 tl istedileren yakınında bulunan bir teknik servis veya telefoncuya götürün
haklısın kardesım senın tuzun kuru olduğu için öle yaparsın malesef benım okumam lazım sağol yınede ılgın ıcınnormal fiyat eger pahalı geldiyse.. 30-40bin liraya pasaport kaydı seceneği de mevcut
gerçektende yazık güzel ülkemin geldığı son hale bakın eyvallah düşüncelerinede saygım var seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.Bütcem o kadar olsa zati gidip telefoncudan yaptırırdım yada kaçak telefon almazdım araştırma yapıp burayı buldum uyguna yaptıra bıleceğımı düşünerek ama eyvallah inş senin ailenden bırı benım dustuğum duruma düşmez saygılarımla....600 lirayala hiçbirşey okuyamazsın..sıradan bir lokantada anca bir öğün yemek yiyebilirsin..ajitasyon ve maniplasyon yapmaktan başka bir derdin oldugunu düsünmüyorum...burada duran düzğün esnaf arkadarların iyi niyetini suistimal etmeye çalışan dolandırıcının teki oldugunu düsünüyorum
Burası belediye otobüsü değil akbilde indirim iste zaten bunları demişsen telefoncu sana güzellik yapmaya çalışmıştır ama o adamda vergi elektrik su ssk ödüyorgerçektende yazık güzel ülkemin geldığı son hale bakın eyvallah düşüncelerinede saygım var seni vicdanınla baş başa bırakıyorum.Bütcem o kadar olsa zati gidip telefoncudan yaptırırdım yada kaçak telefon almazdım araştırma yapıp burayı buldum uyguna yaptıra bıleceğımı düşünerek ama eyvallah inş senin ailenden bırı benım dustuğum duruma düşmez saygılarımla....
beleşe hallettiricek bir sorun olursada başına ekşiyecek adam arıyor yani dövvvvlet pizzeeee pahhhhhhmir kafasıKardeşim yardım mı istiyorsun destek mi istiyorsun önce onu belirt lütfen, ona göre yardımcı olunur.