kubi Member Joined Sep 20, 2022 Messages 35 Reaction score 13 Points 8 Location yazılım Jul 5, 2024 #1 Xiaomi mi 11t seri numarası tekrardan yazma gibi imkanımız var mı DFT pro var Attachments IMG_20240705_135705.jpg 217.9 KB · Views: 389
speedstarrr Bilgin Üye Joined Jan 21, 2022 Messages 546 Reaction score 119 Points 43 Location istanbul Jul 5, 2024 #2 kubi said: Xiaomi mi 11t seri numarası tekrardan yazma gibi imkanımız var mı DFT pro var Click to expand... onunda bir şerefi var seri numarası işlemciden gelir işlemci değişirsen oda değişir istediğinide yazamazsın çünki işlemci seri numarası fabrika ve garantide lazım
kubi said: Xiaomi mi 11t seri numarası tekrardan yazma gibi imkanımız var mı DFT pro var Click to expand... onunda bir şerefi var seri numarası işlemciden gelir işlemci değişirsen oda değişir istediğinide yazamazsın çünki işlemci seri numarası fabrika ve garantide lazım
Alp_avc64 New member Joined Jun 6, 2025 Messages 7 Reaction score 4 Points 3 Location Türkiye Jun 7, 2025 #3 kubi said: Xiaomi mi 11t seri numarası tekrardan yazma gibi imkanımız var mı DFT pro var Click to expand... Hocam yazabildinizmi bendede aynı problem var ve seri no'yu yazmak istiyorum
kubi said: Xiaomi mi 11t seri numarası tekrardan yazma gibi imkanımız var mı DFT pro var Click to expand... Hocam yazabildinizmi bendede aynı problem var ve seri no'yu yazmak istiyorum
kubi Member Joined Sep 20, 2022 Messages 35 Reaction score 13 Points 8 Location yazılım Jun 7, 2025 #4 Alp_avc64 said: Hocam yazabildinizmi bendede aynı problem var ve seri no'yu yazmak istiyorum Click to expand... Evet yazabildim hiçbir sorun yok
Alp_avc64 said: Hocam yazabildinizmi bendede aynı problem var ve seri no'yu yazmak istiyorum Click to expand... Evet yazabildim hiçbir sorun yok