Redmi Note 9 redmi yazısından devamlı yeniden başlatma sorunu

Reaction score
23
cihaz fastboot modda veye mtk porta yazılım yükleyebiliyoruz lakin devamlı redmi yazısı gelip gidiyor
Temiz format+all download yükledim yine aynı
Eng rom yükledim yine Redmi yazısı geliyor kapanıyor geri geliyor
ama fastboot modda cihaz kendini YENİDEN BAŞLATMIYOR
bu durumun çözüm süreci nasıl devam etmektedir!!

Last edited:

Hekim

Moderator
Reaction score
109
cihaz fastboot modda veye mtk porta yazılım yükleyebiliyoruz lakin devamlı redmi yazısı gelip gidiyor
Temiz format+all download yükledim yine aynı
Eng rom yükledim yine Redmi yazısı geliyor kapanıyor geri geliyor
ama fastboot modda cihaz kendini YENİDEN BAŞLATMIYOR
bu durumun çözüm süreci nasıl devam etmektedir!!
Donanımsal olabilir..kapağı sök tak öyle dene,olmazsa anakartın altında kasada tuş pinleri var ve anakart üzerinde var temizle,olmazsa tuş filmi değiştirmen gerekir

Reaction score
23
Donanımsal olabilir..kapağı sök tak öyle dene,olmazsa anakartın altında kasada tuş pinleri var ve anakart üzerinde var temizle,olmazsa tuş filmi değiştirmen gerekir
anakart havada tuş filimlerine değmiyor şarja taktım yine kendini yeniden başlatıyor ,flimden değil flex de değil, başka ne olabilir anakar daki 4 tane pinleri de temizledim yazılıma ihtiyacımız vardır

Hekim

Moderator
Reaction score
109
anakart havada tuş filimlerine değmiyor şarja taktım yine kendini yeniden başlatıyor ,flimden değil flex de değil, başka ne olabilir anakar daki 4 tane pinleri de temizledim yazılıma ihtiyacımız vardır
sarz soket board ara filmini çıkar,anakart havada iken cımbızla açmayı dene bir bak reset atıyormu yinede?
Atıyorsa kameraları sök öyle dene

Byrm303

Member
Reaction score
17
Cihaza stock attıktan sonra bt kilitlenmiş olabilir farklı bir cihazda başıma gelmişti bt kilidi aç dft üzerinden