Redmi Note 14 pro obsidian repair done

Reaction score
22
k

açılmayan video atmıssın hadi onu geçtim port almaz ustam eng preloader yüklemiişiindir kesin yada yüklü telefondan işlem yapmıssın
Ustam kanal sahibi ben değilim yıllardır takip ettiğim bir ustamızın, ki kanala katıl tuşu ile üyelere özel şekilde paylaşım yapılıyor ki en düşük abonenin katıl ücreti 30 tl gibi gülünecek bir rakam ben zaten katıl üyesiyim bir çok videosu sayesinde bu işi öğrenip para kazandım. bu işten hiç bir çıkar sağlamıyorum yıllardır yapılan işlemler bir sır gibi kimse ile paylaşılmıyor. Bilgi paylaştıkça çoğalır saygılar.

Reaction score
22
buda kanalına abone cekme taktigi
Zorla değil ustam Katıl butonuna üye olmayanlar için bile bir sürü ücretsiz içerik var zaten ustamız kanaldan üye olanlaardan gelen gelir ile filistinde faliyet yürüten bir stk üzerinden bütün kanal gelirlerini 'hayır' olarak paylaşıyor. Zahmet edip bir kanalın açıklama kısmını okusaydın bu şekilde yorum yapmazdın. lütfen cevaplarımıza bir uslub takınalım saygılar.

dennisjohnbiddulph

New member
Reaction score
0
Merhaba ustalar,
Redmi Note 14 Pro 4G obsidian (MT6789), bootloader DFT Pro ile açıldı (ADB üzerinden, Patch BL). Daha sonra logo_a bölümünü değiştirdim ve telefon siyah ekranda kaldı, fastboot açılmıyor.
BROM'a bağlanıyor ama SLA_ERROR (79) veriyor.
Elimde orijinal logo_a yedeği var.
Sadece logo_a bölümünü geri yazmak istiyorum. DFT Pro ile bu mümkün mü? Server/auth kredisi gerekiyorsa hangi hizmet?
Teşekkürler.