Redmi Note 13 Pro+ (zircon) REPAIR - DFTPRO Success

speedstarrr

Yardım Sever Üye
redmi note 13 pro plus 5g dirençsiz olduğunu söylemiş dft yöntemde var ama hangi sürüme oluyor belli değil. tayvanda işe yaramadı. var mı bilen?
Yalllaaaannnn yalllaaan dirençsiz olabilmesi içi bl açık olması lazım onun içinde çin cihazı olmaması şebeke alması ve üstündeki numaraların fabrika çıkışlı olması lazım

isefyo

New member
16/512 gb zircon bl kapalı 33k direnç değişip eng yükleyip işlemleri yaptım yazdı numaraları. miui 14.0.2 globale dönünce eski numaralar vardı, başına gelen var mı direnç değerinden mi global sürüm mü farklı olmalı india mı yada hyperos mi yüklemeliydim?

refatmahamud

New member
I didn't see that part
Drainage is necessary
I have a device, resistant Chinese variant
nv data deleted no backup
There is a network in eng, when I tried China to Global Convert, I couldn't figure out the null version of Anabat.
when i flash india rom it goes to nv data
bl closed
Same here still no one find solution

ankailtisim

Yardım Sever Üye
16/512 gb zircon bl kapalı 33k direnç değişip eng yükleyip işlemleri yaptım yazdı numaraları. miui 14.0.2 globale dönünce eski numaralar vardı, başına gelen var mı direnç değerinden mi global sürüm mü farklı olmalı india mı yada hyperos mi yüklemeliydim?
BAZI MODELLERDE İNDİA ROM ATMAK GEREKİYOR ZİRCONDA DURUM NE BİLMİYORUM

isefyo

New member
BAZI MODELLERDE İNDİA ROM ATMAK GEREKİYOR ZİRCONDA DURUM NE BİLMİYORUM
india miui da attım aynı, hyperos denedim onda cihaz çöktü. üstüne 43k ve 47k dirençte denedim yine aynı deli etti beni. eng yüklediğim zaman işlem yapmadan önceki yazdığım numaralar tekrar çıkıyor. tekrar yazıp numaraları miui india yükleyince orjinal numaralar geri geliyor.:mad:

ankailtisim

Yardım Sever Üye
india miui da attım aynı, hyperos denedim onda cihaz çöktü. üstüne 43k ve 47k dirençte denedim yine aynı deli etti beni. eng yüklediğim zaman işlem yapmadan önceki yazdığım numaralar tekrar çıkıyor. tekrar yazıp numaraları miui india yükleyince orjinal numaralar geri geliyor.:mad:
Vallahi kral tam bilmiyorum modelden modele değişiyor kimi modeldede mesela india rom atıyon global modem yazıyon üstüne kiminide global rom india modem yazıyon

speedstarrr

Yardım Sever Üye
o kısmı görmemişim
drenç şart
bi tane cihazım var drençli china varyant
nv dataları silinmiş yedek yok
eng de şebeke var china to global convert atınca anabat null çözemedim
india rom atınca nv dataya düşüyor
bl kapalı
nv dataları silinmiş ise geçmiş olsun
BL açık değilse global rom atmak yerine çin rom ile şebeke varmı bir dene ,var ise global romda çin modem i ile yükle

gencom

Member
Global sürüm kullanarak rsa repair yapmak isteyenler aşağıdaki şemayı kullanabilirler.
Credit: Muhammed Akdoğan
global sürüm kullanarak derken? çin cihaza india mi yükleniyor bendeki çin cihaz 7.2k direnç söktüm 33 takıp hangi rom yükleyecem bu cihazda farkeder mi normalde glabal p1 gösteriyor şuan

gencom

Member
o kısmı görmemişim
drenç şart
bi tane cihazım var drençli china varyant
nv dataları silinmiş yedek yok
eng de şebeke var china to global convert atınca anabat null çözemedim
india rom atınca nv dataya düşüyor
bl kapalı
bana detayları verirseniz sorununuzu çözerim 10k takılacak yazmışlar 10 takınca hangi board id veriyor tam sürüm ile beraber

gencom

Member
bu tip sorunları çözmek için beni takipte kalın

gencom

Member
cihaza doğrudan global yüklüyorsunuz işte.
açlımadı oyuzden sordum. acaba global convert rom mu yuklediniz? resmi global yükledim açılmadı 3 farklı resistör şeması var. bendeki cihaz çin.

konuya göre 47k takılmış farklı direnç de olabilir ama p1 india

Ekli dosyalar

• zircon.jpg
    zircon.jpg
    275.6 KB · Görüntüleme: 14
  • zircon1.jpg
    zircon1.jpg
    190.7 KB · Görüntüleme: 10
  • zircon2.jpg
    zircon2.jpg
    197.8 KB · Görüntüleme: 9
  • zircon3.jpg
    zircon3.jpg
    87.9 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2024-12-02 215704.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-02 215704.png
    32 KB · Görüntüleme: 14

gencom

Member
33k ve 10k şema var, onu yapın. Eng rom yükleyip repair yapın , globale dönün.
Globale dönerken preloader işaretini kaldırıyorsanız eng preloader güncel romlarda sorun çıkarıyor (1.0.6 dan sonra)
Globali kendi preloaderi ile yükleyin. İnitialize user0 error veya recovery kalırsa sıfırlayın açılır.

kilitli cihaza direnç taktığımızda ve işlemlerden sonra;

global cihaza ; 33+10k dirence stock global rom (0k direnç yerine 10k direnç taktım board idye etkisi yok değiştirmiyor ama yinede takılı şuan.)
india cihaza 43k işlemden sonra india rom
çin cihaza ise çin p1 yada; donanım farkı yok ise yukarıdakilerden uygununu seçip yazarsak açar ama açmazsa resetlemeyi unutmayalım?

benim durumumda eng rom yukleyince sıfırladım ama orjinal rom yükleyince sıfırlamadığım için açılmamış olabilir.

NOT: çözüldü ENG fw de şebeke veriyor, nvram silinse de repair oluyor. çin model nfc çalışır parmak izi çalışır

Son düzenleme: