Redmi Note 13 Pro 4G ( EMERALD ) imei Repair - DFTPRO Success

flavio

Moderator

darkist83

New member
bu gün muimu 14 olan cihazda bl başvuru denedim onda bile izin vermedi hesap eklemeye, update firmware hatası verdi , güncelleme yapsam zaten hayperos da hesap eklenmiyo, aut olayı iyice can sıkıcak

speedstarrr

Active member
Eğer hesabiniz 1 aydan eski ve numaraya kayıtlı ise 14 de açar ama fake rom yani yamalı cihazlar muamma bazısı yiyor bazısı sadece auth ile orjinal yazılımla yiyor

Sanırım Xiaomi bilerek böyle yapmış spot cihaz onunla geçmek için zira boardlara baktım orjinal ve oynamasiz

demo555

Member
ustam eng yuklemeden dırencı deışsdım p1 oldu eng yuklesem sıkıntı oluyomu bıde nv yedek eng atmadan alabılıyozmu atarım eng bıde nv sılerse sıkıntı olur dıye korkuyorum sımdı

flavio

Moderator
ustam eng yuklemeden dırencı deışsdım p1 oldu eng yuklesem sıkıntı oluyomu bıde nv yedek eng atmadan alabılıyozmu atarım eng bıde nv sılerse sıkıntı olur dıye korkuyorum sımdı
eng nvram silmiyor, yedek almak isterseniz eng rom açıldığında meta menü altından ets modunu seçerek nvram yedeği alabilirsiniz.
Repairi meta modda patch seçmeden nvram silmeden yapın şebeke sorunu yaşamazsınız.

nonebgsm

New member
Redmi note 13 pro 5g garnet sorunsuz stabil
Eng rom lazım nerden bulabilirim

ismailalper

New member
BL kapalı işlem yapılıyor mu ? DFT Pro işlemci desteği var mı?
ben yaptım kardeşim bl kapalı ise direnç ten sonra eng rom atacaksın mtk cihaz için ben aft mtk tool v6 pro yu kullanıyorum ondan sonra dft de mtk metamod bölümünden abd seçip sonra fast boot ta yazılım at ben son sürüm yükledim sıkıntı yok ama fabrika romundan sonra şebekeyi dene ondan sonra yazılım at