Denenmiş eng Saqlam
Klit acık olcak eng yukle .
Direnc Tak ' 10k ' Hardware ' P0.1' olcak degiştikten sonra
EFS Silmeden fotodaki gibi
plaka yaz...
Ekli dosyayı görüntüle 1454Ekli dosyayı görüntüle 1455Ekli dosyayı görüntüle 1456
Hıc Denemedım BenBL kapalı işlem yapılıyor mu ? DFT Pro işlemci desteği var mı?
and i need your telegram idI Have Never Tried
Olmuyor, global romda port vermiyor, auth istiyor, denendi.Hıc Denemedım Ben
hayır farketmezeng sonrası,global yada hypeross fark edermi ? üstat
Klid kapalı ise fark eder hyperos suan Randuvu alınmıyor.bilgiinize.eng sonrası,global yada hypeross fark edermi ? üstat
onun yöntemi var internette veya en az 1 aylık aktif daha önce kullanılmış bir hesap lazımKlid kapalı ise fark eder hyperos suan Randuvu alınmıyor.bilgiinize.
eng nvram silmiyor, yedek almak isterseniz eng rom açıldığında meta menü altından ets modunu seçerek nvram yedeği alabilirsiniz.ustam eng yuklemeden dırencı deışsdım p1 oldu eng yuklesem sıkıntı oluyomu bıde nv yedek eng atmadan alabılıyozmu atarım eng bıde nv sılerse sıkıntı olur dıye korkuyorum sımdı
Bl Kapalı Auth ile Eng yükleyerek yapılır,direnç şartHıc Denemedım Ben
ben yaptım kardeşim bl kapalı ise direnç ten sonra eng rom atacaksın mtk cihaz için ben aft mtk tool v6 pro yu kullanıyorum ondan sonra dft de mtk metamod bölümünden abd seçip sonra fast boot ta yazılım at ben son sürüm yükledim sıkıntı yok ama fabrika romundan sonra şebekeyi dene ondan sonra yazılım atBL kapalı işlem yapılıyor mu ? DFT Pro işlemci desteği var mı?
olmuş