redmi 9 lancelot alternatif yükleme yardım

3aris

New member
Reaction score
3
redmi 9 lancelotun ses kısma tuşu çalışmıyor, hat bir dirençten sonra direk işlemciye gidiyor ne yazılım ne repair yapamadım bunun edl point noktası yada önerebileceğiniz alternatif programın görmesi için ne yapılabilir
cihazı cmdden fastboota aldım twrp yükleyip metamoddan repair yapayım derken twrp yüklendikten sonra cihaz redmide kaldı

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
MTK cihazlarda EDL diye birşey yok uydurmayın , o sadece qualcomm cihazlarda geçerlidir.

Bazen kapalı iken açma kapama +diğer tuşlar ile mtk flash moda geçebilir yada pil çıkar tak yapılarak.

3aris

New member
Reaction score
3
MTK cihazlarda EDL diye birşey yok uydurmayın , o sadece qualcomm cihazlarda geçerlidir.

Bazen kapalı iken açma kapama +diğer tuşlar ile mtk flash moda geçebilir yada pil çıkar tak yapılarak.
edl noktası yok evt fakat edl kablo gibi bir kabloyla metamodda yazılıma girdi birdahada girmedi sanki tek atımlık barut gibi, internette deep flash cable diyerek aratırsanız yapılması çok basit - voltaj ile data + kısa devre yaparak programa girdi, o kadar cok kombinasyon yaptımki (batarya yokken-varken ,direk kısa devre-darbeli tut bırak gibi)cihazın kafası karışıp yanlışlıklada girmiş olabilir :)))