söylediğim işlemleri sırasıyla yaparsan sorunsuz oluyor atladığın ya da gözünden kaçan bir yer olabilir.ENG ROM de imei oluyo ama sonra 14.0.6 TGPMIXM yukluyorom cihaz calismiyor sonra factory reset yapinca cihaz calsiyor ama imei bonbos
söylediğim işlemleri sırasıyla yaparsan sorunsuz oluyor atladığın ya da gözünden kaçan bir yer olabilir.ENG ROM de imei oluyo ama sonra 14.0.6 TGPMIXM yukluyorom cihaz calismiyor sonra factory reset yapinca cihaz calsiyor ama imei bonbos
Ustam ben DFT de fastboot ta yükleme yaoptım sııntı yok cihaz MTK port ta usb bağlantısı kesiliyor1. Bl başvuru ile açılacak
2. 14.0.6 miflash ile flashlanacak fatboot modda (yükleme sonunda hata veriyor ama sıkıntı olmuyor.)
dft de rom yüklenmiyor şimdilik. hata veriyor.
3. dft ile imei yazılacak
13C Gale ve 13c Gust - DAA_SIG_VERIFY_FAILED hatası çözümü..
Eğer cihazın bootloader kilidi açıksa DFTPRO fastboot sekmesinden global 14.0.6 sürümün preloader dosyasını seçip yüklemeniz yeterli ardından işlemi yapabilirsin
içinde yüklü romun aynı sürümünden stock fastboot romu indir ve preloder dosyasıni yükleyip denemen lazım14.0.6 ya düşürmeden sadce bu dosyayı yuklleyerek seri tamiri olurmu
burada paylaşlan dosya ile yaptım teşekkürleriçinde yüklü romun aynı sürümünden stock fastboot romu indir ve preloder dosyasıni yükleyip denemen lazım
pls can you send me the link of the 14.06 fileevet sorunsuz repair oluyor 14.0.6 da hiç sorun yaşamadım
Is this solution work without downgrade ??Kolay gelsin herkese Belki çoğu kişi biliyordur ama sorun yaşayan arkadaşlar için detaylı olarak anlatmak istedim.
14.0.7 yüklü olan cihazlar için ve DAA_SIG_VERIFY_FAILED hatası veren cihazlar için;
- Öncelikle 14.0.6 Romu indirin
- Romu Fastboot ile Yükleyin Xiaomi-Fastboot-Fastboot Flash
- Cihaz Logoda Kalacak Endişelenmeyin
- Xiaomi-Mediatek-Flash-Format+Download
- Cihaz nvdata ya düşecek IMEI Yazın Hata Ayıklama Açık Adb den güncellemeyi kapatın
what was the version on ur phone ??I made it with the file shared here, thank you
To fix the DAA_SIG_VERIFY_FAILED error, 14.0.6 will be installed. "Preloader a" and "preloader b" in the link below are fixed when you install MTK with fastboot / flash.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
14.08what was the version on ur phone ??
direnç dışında %5 ihtimal oluyor cihazlar, boşuna uğraşmayın spotların %99 u preloader yamalı cihazlar sanal p1 veriyor ve işlem yapılıyor tam rom atınca cihaz normal hale geliyorENG ROM de imei oluyo ama sonra 14.0.6 TGPMIXM yukluyorom cihaz calismiyor sonra factory reset yapinca cihaz calsiyor ama imei bonbos
I understand this explanation master are we going to write the imei using adb and bootloader lock or unlock thankGood luck to everyone. Maybe most people know, but I wanted to explain it in detail for friends who are having problems.
For devices with 14.0.7 installed and devices giving the DAA_SIG_VERIFY_FAILED error;
- First of all, download 14.0.6 Rom
- Flash Rom with Fastboot Xiaomi-Fastboot-Fastboot Flash
- The Device Will Remain in Logo Don't Worry
- Xiaomi-Mediatek-Flash-Format+Download
- The device will go to nvdata. Write IMEI. Debugging is On. Turn off the update from ADB.
olmiyopılabilir, ya da başvuru yapılarak kilit açılmalıdır