Redmi 13 adb repair sonrası hala çöküyor. nvdata hatası veriyor..sorun hala giderilmedi

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
50
12 gündür boşu boşuna eng atıp kredi tüketiyorum..ne zaman çözülecek

Attachments

• Screenshhjot.png
    Screenshhjot.png
    101.7 KB · Views: 46
  • Screenshjjhot.png
    Screenshjjhot.png
    109.2 KB · Views: 38

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
50
i use that option in previous update..device stuck at recovery with nvdata error...are you sure?

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
118
en en en başta denilen
1- cihaz efs orjinal olucak
2-patch cert 2026 tuşu orada keyif olsun diye değil
3-Cihazda geçici bootloader açma var yani bunu yapıp eng rom atabilirsiniz
4-nvdata düşen cihaz efs sorunlu cihazdır var ise orjinali yükleyin her update içerisinde bu söylendi, sadece orjinal efs olan cihazlarda işlemler sorunsuz devam edecektir

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
50
speedstar
merhaba... okuma yazman oldugunu farzederek seni bilgilendiriyorum

1.cihazın efs'si orjinal..global romda şebeke sorunsuz çalısıyor ..ilk yüklediğim resimde de orjinal serilerini görebilirsin
2.patch cert 2026 seceneğini de denedim yinede redmi 14c ve redmi 13leri nv-data ya düşürüyor
3.redmi 13 moon cihaza flash esnasında bootloader açtığın anda cihaz brom-preloader modunda kalıyor..brick oluyor
4.cihazın efs sorunu yok.4 farklı cihazı da bozdu..tekrar eng atıp dftnin yedek aldıgı nvram dosyalarını geri atınca cihaz açılıyor ve orjinal haline dönüyor ve müşteriye iade ediyorum...cihazın efsi bozuk olsa ben işlem yapmadan önce nasıl çalışıyordu ve dft bozunca cihaza geri attığım yedek ile nasıl diriliyor...
sorunsuz 6 aydır kullandığım adb- patch bl-lock seceneğinin algosu düzgün çalışmasına ragmen geliştiriciler DFT PRO Update v7.0.9 güncellemesinden sonra bozdular..ve hala düzeltmediler...forum siteleri ve facebookta binlerce çöken redmi 14c ve redmi 13 postu var...ezbere sallamasyon dalmayın herşeye