redmi 12 fire kamera sorunu

burhan6006

New member
Reaction score
1
arkadaşlar uzun zaman önce redmi 12 fire cihazda imei repair yapmıştım yaptıktan sonra cihazda kamera sürümü gibi bir hata çıktı elimde o cihazın orjinal nv yedeği mevcut şimdi bu sorunu nasıl çözebilirim eski tamirciyim elimde her zaman 1-2 tool olur şu an sadece elimde lisanslı dft pro mevcut kendi hesabım özet olarak bu işi nasıl çözebilirim bana bir el atarsanız sevinirim

loniryan

Yardım Sever Üye
Reaction score
53
kayıtla ilgisi yok... kameralar bozuk yada anakart sorunlu

burhan6006

New member
Reaction score
1
kayıtla ilgisi yok... kameralar bozuk yada anakart sorunlu
hocam imei den önce sorun yoktu kendim denedim imei tamiri yaptım bu sorun çıktı 1 dk içinde masanın üzerinde duran telefona nazar mı degdi de kamera sorun cıkardı ?

turkcellgsm

Yardım Sever Üye
Reaction score
98
yedekleri geri yükle bakalım kamera düzelecek mi ? bu modelde hiç kamera hatasına denk gelmedim araştırdım konusu sadece burası çıkıyor. repairi nasıl nerden yaptın dftpro kendi modelinden patch cert li mi ? sürüm kaç telefonun ?

burhan6006

New member
Reaction score
1
yedekleri geri yükle bakalım kamera düzelecek mi ? bu modelde hiç kamera hatasına denk gelmedim araştırdım konusu sadece burası çıkıyor. repairi nasıl nerden yaptın dftpro kendi modelinden patch cert li mi ? sürüm kaç telefonun ?
orjinal dosyayı yükledim hocam sonra tekrar repair yaptım şu anda düzgün çalışıyor ? garip kusura bakmayın