Redmi 10 selene kapandı açılmıyor

ahmetim18

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhabalar telefona miflashdan rom atarken çocuk miflashı kapattı şuan cihaz hiçbir şekilde açılmıyor güç artı güç eksi 3 düğme hepsini denedim arka kapağı çıkarıp bataryayı sök tak yaptım ne yaptimsa olmadı sadece pcye taktiğimda USB bağlandığının sesi geliyor 3 saniye sonra tekrar bağlantıyı kesip tekrar ses geliyor pcden bağlandığını dair. Miflash ve adb programında gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

turkcellgsm

Yardım Sever Üye
Reaction score
98
dftpro xiaomi sekmesinden mediatek den flash dan ses açma ses kısmaya basılı tutrak pc ye bağlayıp yazılım yükle bağlantıda 2 seçenek var birisi olmazsa diğerini dene .

ahmetim18

New member
Reaction score
0
Hocam ücretli yazılımlar yok bende SP flash ile olur mu acaba miflashda cihazı görmüyor çünkü

turkcellgsm

Yardım Sever Üye
Reaction score
98
Hocam ücretli yazılımlar yok bende SP flash ile olur mu acaba miflashda cihazı görmüyor çünkü
olur youtube den videoları izle auth toollar yardımı ile yazılım moduna al spflashtoolla yükle ama uğraşırken bir yerlere zarar verdiysen imei gibi silinmişte olabilir.

ahmetim18

New member
Reaction score
0
olur youtube den videoları izle auth toollar yardımı ile yazılım moduna al spflashtoolla yükle ama uğraşırken bir yerlere zarar verdiysen imei gibi silinmişte olabilir.
Telefonu pcye normal mi bağlamam gerek tuşlara basıp mı bağlamam gerek acaba. Auth tool ile yazılım moduna nasıl alacağım yardımcı olabilir misiniz az çok anlarım ama ilgili video bulamadım YouTube da

ahmetim18

New member
Reaction score
0
Edl modu mu hocam yazilim modu dediğiniz