elnino963
New member
OPPO A16 CPH2269 - REPAIR - DFTPRO Succes
Downgrade Firmware = *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Oppo Flash -> Scatter and Download only select -> Flash...
Boot Logo fix -> DFTPRO -> OPPO&REALME -> Service -> Factory Reset
tskOPPO A16 CPH2269 - REPAIR - DFTPRO Succes
firmware 2 = 2 yükler iken anakart daki test point noktası ilemi yüklemeliyiz!OPPO A16 CPH2269 - REPAIR - DFTPRO Succes
Downgrade Firmware
firmware 1 =Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
firmware 2 =Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
View attachment 687
MTK işlemci olduğu için test point noktasına gerek kalmıyor.firmware 2 = 2 yükler iken anakart daki test point noktası ilemi yüklemeliyiz!
Init EXT RAM failed. bootloader file does not match (217)
hatası almaktayım
1 flash ofp olanı yüklüyor lakin 2 flash yüklemiyor !MTK işlemci olduğu için test point noktasına gerek kalmıyor.
Telefon kapalıyken, Ses kısma ve Ses açma tuşlarına basılı tutarak USB kabloyu bağla, bilgisayar gördüğü an tuşlardan elini çekebilirsin. Önce 10gb olan dosya yüklenecek sonra scatter firmware ile yazılım düşürülecek. İşlem yapmadan önce nvram yedek almanı tavsiye ederim
OFP olan yazılımı yükle ve dft proyu kapatıp aç scatter flash olanı öyle seç ve yükle.1 flash ofp olanı yüklüyor lakin 2 flash yüklemiyor !
pandora box veya dft pro ile hata almaktayım
pandora ile Init EXT RAM... error(6)
dft pro ile Init EXT RAM failed. bootloader file does not match (217)
hatası almaktayım
EXT RAM failed. bootloader file does not match, demiş orada bootloader dosyası bulunamadı diyor. Dft proyu kapatıp aç ve scatter firmware olanı baştan seç. OFP flash yazılımından sonra muhakkak kapat aç, haberini bekliyorum1 flash ofp olanı yüklüyor lakin 2 flash yüklemiyor !
pandora box veya dft pro ile hata almaktayım
pandora ile Init EXT RAM... error(6)
dft pro ile Init EXT RAM failed. bootloader file does not match (217)
hatası almaktayım
ofp yazılımından sonra dftpro yu kapatıp açtım denedim yine aynıEXT RAM failed. bootloader file does not match, demiş orada bootloader dosyası bulunamadı diyor. Dft proyu kapatıp aç ve scatter firmware olanı baştan seç. OFP flash yazılımından sonra muhakkak kapat aç, haberini bekliyorum
efendim cihaz açık ve orjinal cihaz, backup nvram buldum, hat takıp denediğimde arama yapmıyor (kayıtlı) Ağ kilitli olarak ekranda yazı yazmaktaScatter firmware dosyasını yeniden indir istersen. Dosyada bozukluk olabilir, çünkü herşeyi normal yapıyorsun. Cihaz ne durumda şu an? Reset atıyor, tamamen susmuş, normal açıyor vb
Repair işlemi yapmadan bu durumu hangi yazılım ile düzeltebilirimNetwork için patch yapıyor kendisi, daha evvel işlemden geçti ise olmuş olması lazım
Loniryan adlı arkadaşın tavsiyesini yaptın mı bilmiyorum ama yedeklerini aldıysan atış serbest derim en kötü yedekten geri yüklersin. Risk almadan çözüm olmuyor maalesefRepair işlemi yapmadan bu durumu hangi yazılım ile düzeltebilirim
yazılımı yükler iken
pandora ile upgrade seçili olarak mı yüklemeliyim
yada
download only olarak mı
yedekleri var
format all download olarak mı yüklemeliyim
xiaomi modelleri gibi değil, çok ağır işliyor işlemler 4 gündür uğraşıyorum Orjjinal yedekleri var, halen deneme işlemlerindeyimLoniryan adlı arkadaşın tavsiyesini yaptın mı bilmiyorum ama yedeklerini aldıysan atış serbest derim en kötü yedekten geri yüklersin. Risk almadan çözüm olmuyor maalesef
Cihaz yanımda olsa yorum yapabilirim ama birşey diyemiyorum. Aslında en fazla 1 saatlik işlem ama senin hataların hep "bootloader bulunamadı" tarzında. İstersen ücretli yardım iste, sitenin WhatsApp irtibat numaraları ile belki yardım alabilirsin. Saygılarxiaomi modelleri gibi değil, çok ağır işliyor işlemler 4 gündür uğraşıyorum Orjjinal yedekleri var, halen deneme işlemlerindeyim
teferruatları yazıyorum olmaz ise artık yarın iade vermeyi düşünüyorum