ankailtisim
Yardım Sever Üye
NOTE 12 PRO 4G NV SİLİNMİŞ RECOVERY EKRANDA KALIYOR İMEİ ATMA İŞLEMLERİNİN SIRASI NEDİR ACABA
fiziki edlxiaomi - fastboot -services - fasboot to edl yapıyorum edl ye geçmiyor cihaz
qcn cihazın kimlik numarasıdır , her cihaza ayridir p0 dirençli cihaz bu watchdog korumalarının bypass edildiği halidirmodemsiz çözümü yok mu bu sadece qcn yazınca çöküyor qcn inceleyelim ya p0 da qcn eşleşmiyor mu ne normalde qcn eşleşmeme diye bişey yok ama qcn bölgeleri de var. yok mu bununn üzerine bir çalışma.
tamam stok hyperos modemle kullanamazmıyız bu cihazı. diğer cihazlarda olduğu gibi qcn patchlenmez mi? güncelleyince modem istiyor yaqcn cihazın kimlik numarasıdır , her cihaza ayridir p0 dirençli cihaz bu watchdog korumalarının bypass edildiği halidir
oarasını biliyorum zaten ne anladık ozaman direk cpid yaparız doğrudan. çözüm yok mu qcn itemleri patch edilebilir mi diyorum zaten farkındaysan baştan beri çözümle gel. direnç takmanın anlamı yok kullanıcı rahat kullanabilsin diye yapılıyor direnç. örneğin sadece sim2 dersen bu bir çözümdür. bu bir patch di sim item0 boş olunca kontrolü atlıyordu. bunda da sahte cert koyulabilir eksik cert koyulabilir pach cert olabilir.bu modelde hyperos 1 ve hyperos 2 modemler cpid sorgulaması yapıp boot ediyor...miui modem kullanmak zorundasın yegenim
evet tüm cihazların devicetree de board idlerine göre boot ediyor. ama güncel modem veya qcn sıkıntılıqcn cihazın kimlik numarasıdır , her cihaza ayridir p0 dirençli cihaz bu watchdog korumalarının bypass edildiği halidir