ankailtisim Yardım Sever Üye Joined Oct 27, 2023 Messages 140 Reaction score 9 Points 18 Location gaziantep Oct 21, 2024 #1 Programda işlem başarılı gözüküyor fakat cihazı açtığımda imei nosu gözükmüyor sadece seri no gözüküyor oda unkpwn
Programda işlem başarılı gözüküyor fakat cihazı açtığımda imei nosu gözükmüyor sadece seri no gözüküyor oda unkpwn
kandamlasi21 Hakkı özçelik Staff member Joined Jun 2, 2022 Messages 129 Reaction score 108 Points 43 Location d.bakır Oct 21, 2024 #2 ankailtisim said: Programda işlem başarılı gözüküyor fakat cihazı açtığımda imei nosu gözükmüyor sadece seri no gözüküyor oda unkpwn Click to expand... Sıfırdan düşük sürüm bi yazılım yukleyerek yapmanızı tavsıye ederim.
ankailtisim said: Programda işlem başarılı gözüküyor fakat cihazı açtığımda imei nosu gözükmüyor sadece seri no gözüküyor oda unkpwn Click to expand... Sıfırdan düşük sürüm bi yazılım yukleyerek yapmanızı tavsıye ederim.
ankailtisim Yardım Sever Üye Joined Oct 27, 2023 Messages 140 Reaction score 9 Points 18 Location gaziantep Oct 21, 2024 #3 denedim olmadı simide görmüyordu patch nvdata yapıp yazınca imeiyi oldu
kandamlasi21 Hakkı özçelik Staff member Joined Jun 2, 2022 Messages 129 Reaction score 108 Points 43 Location d.bakır Oct 22, 2024 #4 ankailtisim said: denedim olmadı simide görmüyordu patch nvdata yapıp yazınca imeiyi oldu Click to expand... hayırlı olsun olsunda nasıl olduysa
ankailtisim said: denedim olmadı simide görmüyordu patch nvdata yapıp yazınca imeiyi oldu Click to expand... hayırlı olsun olsunda nasıl olduysa