gonyailetim New member Joined Dec 10, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Location Konya Oct 11, 2024 #1 Merhaba Ustalarım Son Zamanlarda Bu Hatayı Vermeye Çok Başladı Sebebi nedir readinfo yaparken yazılım yüklerken vs SLA_ERROR (53)
Merhaba Ustalarım Son Zamanlarda Bu Hatayı Vermeye Çok Başladı Sebebi nedir readinfo yaparken yazılım yüklerken vs SLA_ERROR (53)
O Overdose New member Joined Aug 2, 2022 Messages 3 Reaction score 0 Points 1 Location Hatay Oct 11, 2024 #2 Preloader yazdırdıysanız ses açma kısma basmadan bağlayın cihazı.
gonyailetim New member Joined Dec 10, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Location Konya Oct 11, 2024 #3 Overdose said: Preloader yazdırdıysanız ses açma kısma basmadan bağlayın cihazı. Click to expand... Teşekkürler ustam denedim fakat başarısız şimdi de USB transfer error timeout verdi
Overdose said: Preloader yazdırdıysanız ses açma kısma basmadan bağlayın cihazı. Click to expand... Teşekkürler ustam denedim fakat başarısız şimdi de USB transfer error timeout verdi