Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Log in or register now.
Denenmiş eng Saqlam
1 Klit acık olcak eng yukle .
2 qcn yedek al
3 Direnc Tak ' 10k '
4 EFS Sil
5 plaka yaz
6 qnc yukle .
egerki Resetleme Yaparsa Yenıden EFS Sil . işlem yap

resetleme yaparsa efs sil işlem tekrar yap dediğin plaka işlemlerini yenıden yapmamız gerekiyor demiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Denenmiş eng Saqlam
1 Klit acık olcak eng yukle .
2 qcn yedek al
3 Direnc Tak ' 10k '
4 EFS Sil
5 plaka yaz
6 qnc yukle .
egerki Resetleme Yaparsa Yenıden EFS Sil . işlem yapView attachment 1214
evet abicim EFs Sildikten Sonra Yeniden PLaka işLemlerini Yap..resetleme yaparsa efs sil işlem tekrar yap dediğin plaka işlemlerini yenıden yapmamız gerekiyor demi
reples icwhat
after wipe efs phone is booted only on recovery
nvdata is corrupted
please help
reples ic
You need to delete EFS from fastboothi
after wipe efs phone is booted only on recovery
nvdata is corrupted
please help
Yanlıs Yazılım atmış olmayasınız Yanlıs Yazılım SOnucuu qoalcom Modda Kalır .note 12 pro 4g işlemler bittirdim global rom attım qualcomdan kadlı neden dir
sweet_k6a_global_images_OS1.0.3.0.THGMIXM_20240311.0000.00_13.0_global_2a1448c2a8Yanlıs Yazılım atmış olmayasınız Yanlıs Yazılım SOnucuu qoalcom Modda Kalır
yetkili ile eng atıp deneyebilirsin . Sonra 14. surumü yukle bence eger acılırsa.sweet_k6a_global_images_OS1.0.3.0.THGMIXM_20240311.0000.00_13.0_global_2a1448c2a8
bunu attım usta
ne yapmalım peki
uzaktan bağlanıp yapa bilirmisinizyetkili ile eng atıp deneyebilirsin . Sonra 14. surumü yukle bence eger acılırsa
KRedı işlemlerını Yapamıyorum ...uzaktan bağlanıp yapa bilirmisiniz
Cihaza Redmi Note 12 pro 4g K6A Eng modem at. Ama bu modele dair olan eng modemi at başka modele ait redmi note 10 pro sweet modemi değil yoksa cihaz çöker. Sonra repair işlemini yap. Kontrol et yazdı ise üzerindeki sürümün stock modemini geri yükle. Bu modelde eng modem olmaksızın dual sim repair olmuyor.
PLEASE HOW DID YOU SOLVE YOURS.. BECAUSE MINE AFTER REMOVE RESISTOR TO SECOND PLACE PHONE RESTARTINGVery tnx
solved problem after write ENG MODEM
Evet bu model de yetkili auth ile işlem gerçekleşmektedir. Dft veya aynı özelliğe sahip diğer tool larda bu model desteklenmiyor.Sweet_k6a dft ile eng atılıyor fakat açmıyor. Auth ile atınca açıyor skip secure partition kaldırılıp denendi sonuç aynı