kullanıc311
Member
Patch bl lock yaptım bilmeden yedeği yükledim ama yine açılmadı reboot attım. Çare varmı. Cpid yapılıyormuş bu cihaza
DA hatası veriyor nasıl critic datayı okudunuz?Eng yazıp cpid yaptım
Sec_type değiştirin. Hyperos 2 ise anti rollback hatası verir. Cpid kapandı hyperos 1 ise tr tools ile adb ile yapın. Hos2 ise hos1 e düşür ama bazıları işlemiyor diyolar bilmiyorum.DA hatası veriyor nasıl critic datayı okudunuz?
tr tools yok ama eng rom atsam durum değişir mi peki?Sec_type değiştirin. Hyperos 2 ise anti rollback hatası verir. Cpid kapandı hyperos 1 ise tr tools ile adb ile yapın. Hos2 ise hos1 e düşür ama bazıları işlemiyor diyolar bilmiyorum.
DFT İLE YAPILMA YOLU VAR MIDIR USTA ?Sec_type değiştirin. Hyperos 2 ise anti rollback hatası verir. Cpid kapandı hyperos 1 ise tr tools ile adb ile yapın. Hos2 ise hos1 e düşür ama bazıları işlemiyor diyolar bilmiyorum.
critical datayı cektim ama awt kapatmış cpid editlemeyi..udes disında cpid editleyebileceğim yer var mı?Sec_type değiştirin. Hyperos 2 ise anti rollback hatası verir. Cpid kapandı hyperos 1 ise tr tools ile adb ile yapın. Hos2 ise hos1 e düşür ama bazıları işlemiyor diyolar bilmiyorum.
Cpid kapandı.critical datayı cektim ama awt kapatmış cpid editlemeyi..udes disında cpid editleyebileceğim yer var mı?
komple kapanmamıştır herhal..Alternatif var mı peki?Cpid kapandı.
Komple kapandı cpid. Uzun bi süre kapalı olacak. Tr tools ile yapabilirsin. Ubl yap root at adb repair yap.komple kapanmamıştır herhal..Alternatif var mı peki?