Mİ 11 LİTE KAYIT SONRASI ŞEBEKE SORUNU ÇÖZÜMÜ

miko1980

New member
Reaction score
0
Miu 13.8 yüklü bazen telefon çektiği halde ulaşılamıyor diyor nasıl çözebilirim bunu yardımcı olurmusunuz

Hekim

Moderator
Reaction score
108
Miu 13.8 yüklü bazen telefon çektiği halde ulaşılamıyor diyor nasıl çözebilirim bunu yardımcı olurmusunuz
orginal QCN atılmadığında bu sorun oluşuyor bazen ,varsa orginl qcn at düzelir,yoksa repair işlemlerinde qcn yedekle ama atma içine sadece repair network yap

miko1980

New member
Reaction score
0
orginal QCN atılmadığında bu sorun oluşuyor bazen ,varsa orginl qcn at düzelir,yoksa repair işlemlerinde qcn yedekle ama atma içine sadece repair network yap
Ben sizin bu dediklerinizi yapamamki siz uzaktan bağlantı ile yapabilirmisiniz numaram 05434523862 beni ararmısınız lütfen

Hekim

Moderator
Reaction score
108
sana Yakın bir Telefon servisine götür sorun çözülür

miko1980

New member
Reaction score
0
sana Yakın bir Telefon servisine götür sorun çözülür
Bakın telefon yurt dışı ve benim olduğum bölgedeki telefoncular bu işlere girmiyor yani uzaktan bağlantı ile yaptırabilirim

Hekim

Moderator
Reaction score
108
Bakın telefon yurt dışı ve benim olduğum bölgedeki telefoncular bu işlere girmiyor yani uzaktan bağlantı ile yaptırabilirim
senin cihaz sorunun çözümü yasaldır götür yaparlar,senin cihaza imei atılmışmı?

Hekim

Moderator
Reaction score
108
senin cihaz sorunun çözümü yasaldır götür yaparlar

Adamlar bu işlerle uğraşmıyor götürdüm.Hadi tarif edelim dedik ne yapacaklar çözüm ne
Eger cihaz imei repair işlemi yapılmışsa önceden orginal 1 qcn yedeği atarlar cihaza düzelir..Şayet imei repair yapılmamışsa V13.0.3.0.SKQINXM india yazılımı atsınlar düzelir

miko1980

New member
Reaction score
0
Eger cihaz imei repair işlemi yapılmışsa önceden orginal 1 qcn yedeği atarlar cihaza düzelir..Şayet imei repair yapılmamışsa V13.0.3.0.SKQINXM india yazılımı atsınlar düzelir
05434523862 lütfen ararmısınız beni

Reaction score
23
bu yazılımı yükler iken dft pro ile modem tikini kaldırmaya gerek varmıdır!!

Kayıttan Sonra Şebeke Alamıyorsanız Veya Sorun Yaşıyorsanız Altta verdiğim Yazılımı Fastboot İle Flaslayın

BAŞKA YERLERDE PAYLAŞILACAKSA BELİRTMEYİ UNUTMAYIN.

gsmdost.com

Reaction score
23
V12.5.3.0.RKQMIXM bunu mu yüklemeli yoksa son sürüm ü mü yüklemeliyiz