Konu kapandı (lütfen silin)

selimasln41

New member
Reaction score
0
Kardeşim öncelikle yazılım için teşekkürler.Bunu nasıl yükleyebiliriz hangi araçla ?
Yardımcı olursan çok sevinirim.

turkcellgsm

Yardım Sever Üye
Reaction score
96
emeklerine sağlık usta teşekkürler. bu tür yazılımlar fulldür içinde nvdata yedekleride var neyi seçip neyi seçmeyeceğinizi bilmiyorsanız iyi araştırın . nvdata yedekleriyle yüklerseniz ime linizde değişir yazılımın içindeki olur veya o kısım bozulur. persist gibi ... bazı yazılım araçları standartı seçer full seçmez gerisini size bırakır.

turkcellgsm

Yardım Sever Üye
Reaction score
96
Teşekkür ederim. Pandora tool ile çekiyorum yazılımları sadece userdatayı devre dışı bırakıyorum. Bunun dışında pek bi bilgim yok. Başka neyi seçmemem gerektiğini söylerseniz öyle yaparım.
nvdata nvram nvcfg kullanıcı seri numarası yani imei barındırır yüklersen başkasının ime liyle açılma ihtimali var , persist gibi ...

paylaştığın yazılımı dftpro ile seçtim otomatik seçmiyor bu yazdıklarımı yazılmaz diye devre dışı bırakıyor mesela ama her tool aynı olmayabilir.pandora full seçer büyük ihtimalle dikkat et tekrar yazman gerektiğinde. yada flash toolla denersin onunlada baktım gereksizleri otomatik seçmiyor.