Selam aleyküm ustam. Elimde İnfinix Hot 30 var. Dft nin yeni güncellemesinde ayrı bölüm gelmiş infinix ve tecnolar için. Repair işlemini bu bölümden mi yapacağız. Ve yapacaksak security 2023 kısmı işaretli şekilde mi repair yapacağız. Daha önce service bölümünden generıc 1 den yapıyordum ama bootloader kilidini açıp da yapıyordu işlemi ve tekrar kapatıyordum kilidi hata düzeliyordu. Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Yarına işlemim var. Bir an önce cevap yazarsanız çok sevinirim.
Mediatek -> Infinix/tecno sekmesinde Preloader security 2023 seçerseniz yeni tip preloader portu ile factory reset frp ve repair işlemlerini yapabilirsiniz. ( 5g li modeller de repair desteklemiyor meta moduna alıp işlem yapınız )Selam aleyküm ustam. Elimde İnfinix Hot 30 var. Dft nin yeni güncellemesinde ayrı bölüm gelmiş infinix ve tecnolar için. Repair işlemini bu bölümden mi yapacağız. Ve yapacaksak security 2023 kısmı işaretli şekilde mi repair yapacağız. Daha önce service bölümünden generıc 1 den yapıyordum ama bootloader kilidini açıp da yapıyordu işlemi ve tekrar kapatıyordum kilidi hata düzeliyordu. Vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim. Yarına işlemim var. Bir an önce cevap yazarsanız çok sevinirim.
O zaman yine service bölümünden generic 1 den yapacağım yani. Çünkü biraz önce o bölümden denedim hata verdi. Repair işlemi yapmadı. Çok teşekkür ederim ustam.Mediatek -> Infinix/tecno sekmesinde Preloader security 2023 seçerseniz yeni tip preloader portu ile factory reset frp ve repair işlemlerini yapabilirsiniz. ( 5g li modeller de repair desteklemiyor meta moduna alıp işlem yapınız )