yazilim343434334
New member
fx dl image error yap düzelir büyük ihtimalleHocam bakar mısınız yazdım ama cevap alamadım kimseden
fx dl image error yap düzelir büyük ihtimalleHocam bakar mısınız yazdım ama cevap alamadım kimseden
nereye gitmişinfinix bölümünde 2024 güncelleme işlem yapma özelliğide gitmiş
bende o sorunu yaşadım. şu yöntemle çözdüm.. ilk önce Cihaz modelini 12S sea seçiyorsun. Unlock yapıp Remove Patch sonra Wipe nvram yapıyorsun. sonra imei repair de Meta mode seçip çift imei repair yapıyorsun.( Meta mode imeil repair yazmada hata alırsan yeni rom kuruyorsun Format+Download şeklinde ) Sonra Cihaz modelini 12S ocean seçip Flash mod ve patch certi seçip tekrardan imei repair yapıyorsun.bu yeni versiyon hatayla dolu 12s sea patch bl eski patch cert ya programi kapatiyor islem tamamlasa cihaz nv data error veriyor fix nv data yada patch cert islemi yanliz kullanildigin da cihaz nula dusuyor acil duzeltilmesi lazim arkadaslar islem yapmadan once mutlaka yedek alin
çözümü yazdım sende dene bi istersen..demekki bu sorunu bir ben yaşamıyorum.
bendede note 12s (sea) cihazı var cihazda imei atmadan önce acil durum aramaları yazıyordu şimdi ise servis yok diyor ve imeil numaraları null a çekildi
nasıl kaldırdın usta bizede yardımcı olurmusunvalla biraz uraştım bir şekilde kaldırdım sonunda