s1yah New member Joined May 20, 2025 Messages 3 Reaction score 1 Points 3 Location Ankara May 29, 2025 #1 Diğer tikler yüklendi fakat bir buton eksik kırmızı işaret çıkıyor başına gelen veya çözümü varmıdır teşekkürler Mediatek vs.. hepsi yüklü Attachments dftttt.png 147.3 KB · Views: 334
Diğer tikler yüklendi fakat bir buton eksik kırmızı işaret çıkıyor başına gelen veya çözümü varmıdır teşekkürler Mediatek vs.. hepsi yüklü
speedstarrr Bilgin Üye Joined Jan 21, 2022 Messages 546 Reaction score 119 Points 43 Location istanbul May 29, 2025 #2 Bağlı cihaz var ise çıkartıp restart atıp deneyin
T Tugi136 New member Joined May 11, 2024 Messages 19 Reaction score 9 Points 3 Location Mardin May 30, 2025 #3 s1yah said: Diğer tikler yüklendi fakat bir buton eksik kırmızı işaret çıkıyor başına gelen veya çözümü varmıdır teşekkürler Mediatek vs.. hepsi yüklü Click to expand... Benim başıma geldi Qpst nin içindeki driveri kuruyorum çözülüyor
s1yah said: Diğer tikler yüklendi fakat bir buton eksik kırmızı işaret çıkıyor başına gelen veya çözümü varmıdır teşekkürler Mediatek vs.. hepsi yüklü Click to expand... Benim başıma geldi Qpst nin içindeki driveri kuruyorum çözülüyor
s1yah New member Joined May 20, 2025 Messages 3 Reaction score 1 Points 3 Location Ankara Jun 1, 2025 #4 Evet sorunu şu şekilde çödüm başına gelen varsa yapabilir: Dft pronun kurulu olduğu bölmeye gelip "data/drivers/qcom" da 64 bit olan driverı yükledim ve çözüldü.
Evet sorunu şu şekilde çödüm başına gelen varsa yapabilir: Dft pronun kurulu olduğu bölmeye gelip "data/drivers/qcom" da 64 bit olan driverı yükledim ve çözüldü.