Dft pro kullanım sıkıntısı

uluiletişim

New member
Reaction score
0
Abi, ne zaman bir cihaz yapsam cihaz çöküyor. Yani madem çökeceksin, niye yazdırıyorsun? 😅 Hadi onu geçtim, programı herkes deneme yanılma yöntemiyle, kurcalaya kurcalaya öğrenmiş. Kimse kimseye bir şey söylemiyor.

Ya cihazlar nvdata'da kalıyor ya da sistem çöküyor. Abi, bari nasıl kullanacağınızı birileri yazsa veya programı kuran kişi anlatsa. Redmi 13 Moon cihazım vardı, bu türlü olmadı. Bide root olayı çıkmış ben en son 2 yıl önce kullanıyordum direk yazdırıp geçiyordu

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
123
bundan 20 sene önce samsung j700 vardı ,kimse yapamazken ust diye bir program yamalı yazilimla işlem yapma desteği getirdi
bütün cihaza yazilim atılır işlem yapılır sonra yazilirdi en az 1 saat giderdi

sonra e250d çıktı filmi farklı board farklı
Soket takıcam derken çok güç çipi patlattı herkes oda tat mode a geçmeyenler yüzünden tek tek yazilim aranirdı

ha birde sony k750i cid49 cid 36 olmadigindan brown olmak yerine yamalanir islem yapilir devam edilirdi setool patlattiklarini çom cruise dongle ile düzelttim

Sen sanirim olayi anlamak yerine ayagina bekliyorsun herşeyi, bir dünya video anlatim var denenmiş yazilim,sonuç alınan durum var

Toplama boardlar çevirme boardlar sahte india boardlar ,custom rom ile güncellemesiz endonezya boarlar

o yüzden forum ve facebook a bakip cihazlarda durum nedir yapmadan önce bakicaksin ,zaten ayni cihaz 1-2 defa gelince el alisiyor

bir defa z3x te belki 18 sene önce yardim alabilmiştim yazilimcidan oda LG kore modeli bir cihaz için

bir arkadaş zaten videolu paylaşıyor ara ara cihaz geldikçe eline onu izle @GsmDost