DFT PRO HWID

tugkancr

New member
Reaction score
1
Merhaba, Öncelikle konu doğru alanda mı emin değilim, hatam varsa kusura bakmayın.
DFT PRO ile Uzaktan IMEI islemi yapmak istiyorum,Telegram grupları üzerinden insanlara ücretli şekilde yardimci olmak istiyoru fakat HWID ile çalıştığı için uzakta ki bir sistem de DFT PRO indirerek karşı sistem de hesabıma giriş yapabilir miyim ? Yada bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

mehdihaji7

Member
Reaction score
18
Merhaba, Öncelikle konu doğru alanda mı emin değilim, hatam varsa kusura bakmayın.
DFT PRO ile Uzaktan IMEI islemi yapmak istiyorum,Telegram grupları üzerinden insanlara ücretli şekilde yardimci olmak istiyoru fakat HWID ile çalıştığı için uzakta ki bir sistem de DFT PRO indirerek karşı sistem de hesabıma giriş yapabilir miyim ? Yada bunun için ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?
No, Your account will be blocked

tugkancr

New member
Reaction score
1
Peki bu konuda nasıl bu işlemi başarabilirim, Bu konuda yardımcı olurmusunuz
Karşı tarafta ki insanın bilgisayarına bağlandığım da onun bilgisayarında bağlı olan USB portlarına kendi bilgisayarım üzerinden görüntüleyebilir miyiz? Eğer böyle birşey mümkün ise bu sayede kendi cihazım üzerinden IMEI işlemini tamamlayabilirim

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
watchdog seni yakalayacağından ,bende bir yazılımcı olarak söylim hiçte salak insanlar değiliz güvenlik kıran bir yazılımın güvenliğini korumasını aşmaya çalışırken soyulmuş hıyar gibi bloklanan hesapla kalırsın

Satış sözleşmesini oku anlarsın

@GsmDost

tugkancr

New member
Reaction score
1
watchdog seni yakalayacağından ,bende bir yazılımcı olarak söylim hiçte salak insanlar değiliz güvenlik kıran bir yazılımın güvenliğini korumasını aşmaya çalışırken soyulmuş hıyar gibi bloklanan hesapla kalırsın

Satış sözleşmesini oku anlarsın

@GsmDost
Amacım güvenliği kırmak yada ihlal işlemek değil, sadece ücretli onarım işlemleri yapmak, bu süreç içinde HWID ile çalıştığı için farklı bir yolu yada yardımcı olabilmek adına farklı bir yolu var mı gibi bir soru yönetmek istedim hocam. Peki şunu sorsam, farklı cihazın portunu kendi cihazımız da görüntüleyebileceğimiz farklı bir yolu varmıdır? Bu sayede IMEI onarım işlemini yapabilirim diye düşünüyorum

ahmet6680

New member
Reaction score
4
DFT seni yakalarsa hesabın ban yer. Eğer Uzak bağlantı ile çalışmak istiyorsan 2 3 tane DFT hesabı almalısın. Bu işi yapan arkadaşlar bu şekilde yapıyor.

tugkancr

New member
Reaction score
1
DFT seni yakalarsa hesabın ban yer. Eğer Uzak bağlantı ile çalışmak istiyorsan 2 3 tane DFT hesabı almalısın. Bu işi yapan arkadaşlar bu şekilde yapıyor.
Değerli cevabınız için teşekkür ederim hocam. İşiniz rast gelsin

speedstarrr

Bilgin Üye
Reaction score
119
Değerli cevabınız için teşekkür ederim hocam. İşiniz rast gelsin
bak kardeş anlayacağın dilde anlatim sen bir tane alim başka yerdede kullanim bundanda para kazanim diyorsunya bunu yapanlarda diyorki tencere kaynasın öyle olunca bir hesap olsun herkes bağlansın başka ? sence 70$ sermaye ile dönecek sistemlermi , debug yapan eleman nelerle cebelleşiyor allah bilir :D @GsmDost