Teşekkür ederim cevap için fix null baseband yaptım yinede olmadı bütün cihazlarda bu hatayı veriyorönce fix null işlemini uygulayıp tekrar deneyin.
Bu tür sorunlar genel itibariyleTeşekkür ederim cevap için fix null baseband yaptım yinede olmadı bütün cihazlarda bu hatayı veriyor
Uzun zamandır kullanıyorum böyle bir sorunu ilk kez gördüm (yani farklı cihazlarda aynı sorunu vermesi)
aynı sorun bendede var saglam cihazı bile denedim sorun pc yada dft yle alakalıMerhaba benim dft bu gün böyle bir hata verdi
nvdata corrupted
Load nvdata failed:686
Driver kurdum dft pc den kaldırdım kurdum ne yaptıysam düzelmedi bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen
Kaç tane cihaz yazmaya çalıştım hep aynı hata
Dediğiniz bazı cihazlar için doğru ama bu bütün xiaomi cihazlarda yaptı gün boyu düzelmedide günde ortalama 10 cihaza işlem yapıyorum bu sorun bu gün başladı maalesef devam ediyorönceklike ben redmi note 9 merlin de aynı hatayı alıyordum . cihazda 13.0.1.0 rom u kuruluyken nvdata load failed hatası veriyodu bende sürüm düşürdüm 12.0.6.0 global yükledim ardından dual repair yaptım sorun çözüldü. sürüm düşürmeniz yeterli olucaktır
Bu gün redmi 13 denemedimredmi 13 de de hata var
9a 9c not9 redmi 9 bu gün ben hepsini denedim aynı htayı veriyorsaglam cihazada denedim aynı
öncelikle hayırlı baramlar.Bu tür sorunlar genel itibariyle
cihaz ile alakalı sorunlar
- baseband arızası
- cihazın sağlıklı şekilde nvdata-nvram oluşturmaması
bilgisayar ile alakalı sorunlar
- işlem esnasında yetersiz ram miktarı,
- bilgisayar adında türkçe (ç, ğ, ş, ı, ö, ü) karakter bulunması