DFT PRO Giriş yapamıyorum.

benan

New member
Merhaba 2 gün önce satın aldım. Bugün programa giriş yapmaya çalıştığımda "Another Computer Locked" mesajı çıkıyor. Ben bunu başka yere kurmadım. Nolmuş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim

GsmDost

Yönetici
DFTPRO uygulaması 24 saat Boyunca tek bir bilgisayara tanımlanır.
24 saat içerisinde farklı bir bilgisayarda kullandığınız takdirde Lock yani kilit uyarısını alırsınız.
Lütfen önceki bilgisayarda kullanmaya devam edip süreniz bittikten sonra başka bilgisayarda açınız.

Son düzenleme:

benan

New member
Cevabınız için teşekkürler. Sadece bir bilgisayara kurdum. Bir gün önce giriyordum dün denediğimde bu mesaj çıktı.

GsmDost

Yönetici
Kullanıcı bilgilerinizi iletirmisinz DM olarak

demsanteknik

New member
aynı sorun 1 haftadır bende de oluıyor durduk yere kılıtlenıyor program baska hıc bır yerde acmadıgım halde
desteğede yazdım bekleyın demekten baska bısey yapmıyolar

GsmDost

Yönetici
aynı sorun 1 haftadır bende de oluıyor durduk yere kılıtlenıyor program baska hıc bır yerde acmadıgım halde
desteğede yazdım bekleyın demekten baska bısey yapmıyolar
Başka bilgisayarda açtığınızdan dolayı kilitleniyor. Eğer siz açmadıysanız login olup şifrenizi değiştiriniz. Satın aldığınız kişiler veya hesabınızı bilen kişilerden biride olabilir. yetkili satıcılar dışında alışveriş yapmayınız.

felowes

New member
merhabalar,pc ye format atmam gerekti şimdi dft pro giriş yapamıyorum check account yazısı çıkıyor şifre kullanıcı adını yazınca login kısmı halen silik kırmızı yazıyla 'login please wait' yazısı var öyle kalıyor

güncelleme: tekrar resmi sitesinden indirdim kurdum ve açıldı

Hostekibi

Yönetici
DFT Pro yu Resmi sitesi haricinde başka sitelerden indirmeyiniz kendi güvenliğiniz için.
Eğer Genede sıkıntılar yaşıyor iseniz lütfen internet sitesinden login kısmına kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıp şifrenizi değiştiriniz.