Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 2 gün önce satın aldım. Bugün programa giriş yapmaya çalıştığımda "Another Computer Locked" mesajı çıkıyor. Ben bunu başka yere kurmadım. Nolmuş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim
DFTPRO uygulaması 24 saat Boyunca tek bir bilgisayara tanımlanır.
24 saat içerisinde farklı bir bilgisayarda kullandığınız takdirde Lock yani kilit uyarısını alırsınız.
Lütfen önceki bilgisayarda kullanmaya devam edip süreniz bittikten sonra başka bilgisayarda açınız.
aynı sorun 1 haftadır bende de oluıyor durduk yere kılıtlenıyor program baska hıc bır yerde acmadıgım halde
desteğede yazdım bekleyın demekten baska bısey yapmıyolar
aynı sorun 1 haftadır bende de oluıyor durduk yere kılıtlenıyor program baska hıc bır yerde acmadıgım halde
desteğede yazdım bekleyın demekten baska bısey yapmıyolar
login olup şifrenizi değiştiriniz. Satın aldığınız kişiler veya hesabınızı bilen kişilerden biride olabilir. yetkili satıcılar dışında alışveriş yapmayınız.
merhabalar,pc ye format atmam gerekti şimdi dft pro giriş yapamıyorum check account yazısı çıkıyor şifre kullanıcı adını yazınca login kısmı halen silik kırmızı yazıyla 'login please wait' yazısı var öyle kalıyor
güncelleme: tekrar resmi sitesinden indirdim kurdum ve açıldı