DFT PRO Giriş yapamıyorum.

benan

New member
Reaction score
0
Merhaba 2 gün önce satın aldım. Bugün programa giriş yapmaya çalıştığımda "Another Computer Locked" mesajı çıkıyor. Ben bunu başka yere kurmadım. Nolmuş olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim

GsmDost

Staff member
Reaction score
2,095
DFTPRO uygulaması 24 saat Boyunca tek bir bilgisayara tanımlanır.
24 saat içerisinde farklı bir bilgisayarda kullandığınız takdirde Lock yani kilit uyarısını alırsınız.
Lütfen önceki bilgisayarda kullanmaya devam edip süreniz bittikten sonra başka bilgisayarda açınız.

Last edited:

benan

New member
Reaction score
0
Cevabınız için teşekkürler. Sadece bir bilgisayara kurdum. Bir gün önce giriyordum dün denediğimde bu mesaj çıktı.

GsmDost

Staff member
Reaction score
2,095
Kullanıcı bilgilerinizi iletirmisinz DM olarak

demsanteknik

New member
Reaction score
0
aynı sorun 1 haftadır bende de oluıyor durduk yere kılıtlenıyor program baska hıc bır yerde acmadıgım halde
desteğede yazdım bekleyın demekten baska bısey yapmıyolar

GsmDost

Staff member
Reaction score
2,095
aynı sorun 1 haftadır bende de oluıyor durduk yere kılıtlenıyor program baska hıc bır yerde acmadıgım halde
desteğede yazdım bekleyın demekten baska bısey yapmıyolar
Başka bilgisayarda açtığınızdan dolayı kilitleniyor. Eğer siz açmadıysanız login olup şifrenizi değiştiriniz. Satın aldığınız kişiler veya hesabınızı bilen kişilerden biride olabilir. yetkili satıcılar dışında alışveriş yapmayınız.

felowes

New member
Reaction score
1
merhabalar,pc ye format atmam gerekti şimdi dft pro giriş yapamıyorum check account yazısı çıkıyor şifre kullanıcı adını yazınca login kısmı halen silik kırmızı yazıyla 'login please wait' yazısı var öyle kalıyor

güncelleme: tekrar resmi sitesinden indirdim kurdum ve açıldı

Hostekibi

System Administrator
Staff member
Reaction score
24
DFT Pro yu Resmi sitesi haricinde başka sitelerden indirmeyiniz kendi güvenliğiniz için.
Eğer Genede sıkıntılar yaşıyor iseniz lütfen internet sitesinden login kısmına kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapıp şifrenizi değiştiriniz.

mullo

New member
Reaction score
0
Здравствуйте, я зарегистрировался но в самому DFT Pro войти не могу, user name is incorrect? Что мне делать, подскажите пожалуйста