yaptım ustam imei repair yazılımını flashladım unlock açtım factory reset yaptım numara yazdım numarayı siliyor numara gözükmüyorhttps://gsmdost.com/threads/oppo-a16-cph2269-repair-dftpro-succes.341/ burada detaylısı var videolu ve yazılımları
işlem sonrası factory reset atılmış onu yaptınızmı ?
cihaz tek imei ama wipe nvram yaptığımda çift imei nula düşüyor yazıyorum fabrika ayarları yapıyorum yine olmuyor cihazın backupları var ama olmadı bence dftpro logaritmik bozukluk var Önceden bu cihazdan kaç tane yaptım bu aradayedek alıp wipe nvram deneyin
Belki eski nvram ile alakalı olabilir
Temiz bir yazılım attıktan sonra backup geri yükleyin numaralar gelecektir.cihaz tek imei ama wipe nvram yaptığımda çift imei nula düşüyor yazıyorum fabrika ayarları yapıyorum yine olmuyor cihazın backupları var ama olmadı bence dftpro logaritmik bozukluk var Önceden bu cihazdan kaç tane yaptım bu arada
ustam numaralarda sorun yok geri getiriyorum backupları yazıyorum orada sıkıntı yok cihaz eski halinde yalnız cihaza numara yazıyorum numara çıkmıyor imei boşluk gösteriyorDowngrade edip kendi yedeğini atın tek numaraya düşsün
öyle deneyin @GsmDost a iletmek laz
Temiz bir yazılım attıktan sonra backup geri yükleyin numaralar gelecektir.