abim düzeldi mi acabamerhaba
bende aynı hatayı alıyorum 24 saat gecti gene devam ediyor başka pcdende actım yine aynı
kullanıcı adı :kaygilar
lütfen yardım edin cihazlar birikti zordurumdayım
iletisime gectım cok onemlı musterıye yardımcı olmanız gerekırken hala yardımcı olamayız 48 saat dıyorsunuz. ch ile baslayan firma bıle yabancı olmnasına ragmen yardımcı oluyor en kotusunden 1 defa kaldırabılırsınız another locked hatasını bırdaha lısans yenılemıcem
Gercekten aldiginizdan bu yana hic talep te bulunmadiniz mi.bunun bılıncını bılıyoruz uyarmanıza gerek yok bilincinde olmasak zaten bu olayın cözümlenmesini istemeyiz ki acildi. sonucta lisas alınmıs yerli ürün üyelerinize 1 defada olsa yardımcı olmanız gerekli. bu sizin fikriniz olabir saygı duyarız. bu yüzden extra firmalarada ihtiyaç var teşekkür ederim.
hayır artık gerekte yok. benim demem şu bişz yerli kazansın diyoruz yabancı firma bile acil işlerde kaldırıyor ki büyük bir firma. akşam sizin uygulama ile bütün işlemi yaptım sabah şebeke vermedi, müşteriyede cevap veremedik boyle zamanlarda yardımınız dokunmadıktan sonra hiç gerek yok yabancı uygulamaya devam.Gercekten aldiginizdan bu yana hic talep te bulunmadiniz mi.
hi dft pro team how are you i am facing a new issue its showing that account is inactive but i still have activation and account is ok i can login too could you please help me
Ekli dosyayı görüntüle 1985Ekli dosyayı görüntüle 1986
Is there any way to get back licince to workContact the reseller you purchased from.
THEY ARE NOT REPLYINGContact the reseller you purchased from.
dear dft pro team add mediatak infinix/tecno security type 4 addAnother Computer Locked & Reset password
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yapın veya üye olun.