okberatt New member Katılım 11 Eki 2024 Mesajlar 10 Tepki puanı 2 Puanları 3 Konum Aksaray 31 Eki 2024 #1 test point ile chimera bağlıyorum sürekli port verip çıkıyor geçmiyor moda başka türlü kıran varmı acaba
test point ile chimera bağlıyorum sürekli port verip çıkıyor geçmiyor moda başka türlü kıran varmı acaba
speedstarrr Yardım Sever Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 314 Tepki puanı 70 Puanları 28 Konum istanbul 31 Eki 2024 #2 okberatt' Alıntı: test point ile chimera bağlıyorum sürekli port verip çıkıyor geçmiyor moda başka türlü kıran varmı acaba Genişletmek için tıklayın ... Burası chimera destek alanı değil kendi forumları veya gsmhosting üzerinden konu açın Yada buradaki videodaki adımları uygulayın Hala açmıyorsa güncel bit vardır ve destek çıkıp çıkmadığına bakın
okberatt' Alıntı: test point ile chimera bağlıyorum sürekli port verip çıkıyor geçmiyor moda başka türlü kıran varmı acaba Genişletmek için tıklayın ... Burası chimera destek alanı değil kendi forumları veya gsmhosting üzerinden konu açın Yada buradaki videodaki adımları uygulayın Hala açmıyorsa güncel bit vardır ve destek çıkıp çıkmadığına bakın