ustam kolay gelsin işlemi sırasıyla yazabilirmisiniz.denedim SLA_ERROR(54) hatası veriyor yedek almada ve cihaz bilgilerini okumadada aynı hata veriyor. şimdiiden teşekkürler
eng rom yükledim bende ama yinede hata alıp duruyrum sürekliDenedim yetkili ile eng atıldı sıfırlama da sıkıntı yok ama güncelleme olunca recovery moduna giriyor güncellemede sıkıntı oluyor sanırım
Redmi Note 13 pro Emerald.ustam kolay gelsin işlemi sırasıyla yazabilirmisiniz.denedim SLA_ERROR(54) hatası veriyor yedek almada ve cihaz bilgilerini okumadada aynı hata veriyor. şimdiiden teşekkürler
içerisindeki kendi yazılımındaki preloaderı partiton managerden mi preloaderı yüklüyoruz( şuanda devamlı Main menu ye atmaktadır, kendi içerisindeki yazılım da V816.0.7.0.UNFMIXM indi)Redmi Note 13 pro Emerald.
Eng prleoader sonrası recovery menüye düşerse
kabloyu takıp repair işlemi başlatın reboot menüde sadece on-off basılı tutun ekran gittiği gibi on-off tuşunu bırakın burda seri olmalısınız. İşlem başarılı bitecek.Ancak tekrar recovery menüye düşecek . DFT pro da üstünde ki yazılım aynısından içinde ki preloader dosyasını Xiaomi MTK flash bölümünden flash başlatın repair işleminde ki gibi sadece on-off basılı tut görüntü gittimi bırak hemen . Cihaz açılır.
Redmi Note 13 pro Emerald.
kabloyu takıp repair işlemi başlatın reboot menüde sadece on-off basılı tutun ekran gittiği gibi on-off tuşunu bırakın burda seri olmalısınız. İşlem başarılı bitecek.Ancak tekrar recovery menüye düşecek . DFT pro da üstünde ki yazılım aynısından içinde ki preloader dosyasını Xiaomi MTK flash bölümünden flash başlatın repair işleminde ki gibi sadece on-off basılı tut görüntü gittimi bırak hemen . Cihaz açılır.
teşekkürler ustam emeğine sağlıkRedmi Note 13 pro Emerald.
Güncellemeyi yarıda kesmiş sonra recovery e atmışselamunaleykum ustalar emerald cihazda aynı şekilde eng pre atıp işlem yaptım dft ile yazdım cihazı açık bir şekilde test ettim başarılı oldu sonrasında müşteriye teslim ettim güncelleme yapmak istemiş ve cihaz recovery modda kalmış bir süre sonra kendi açılmış ve güncelleme hatası vermiş bunula ilgili başına gelen oldu mu ne yapmak lazım bu durumda ?
tamam inşallah ustam kendim deneyeceğim cihaz gelsin teşekkür ederim.Güncellemeyi yarıda kesmiş sonra recovery e atmış
Cihazda sen kendin güncelle göster
Vardır bu tipler otomatik şanzıman ı vurduracağını sanır
bu durumda sağlıklı olmadığını iletiyoruz aslında müşteriye ama işte bizim insanımızbence guncellemeyi yasaklayin.
13 pro plus 1.0.4.0 guncellenirse nv data hatasi veriyor.
Vardır öyle amcalar ben mesleği bırakırken elinde nokia 3310 la gelir , canını alıcakmışsın gibi davranırbu durumda sağlıklı olmadığını iletiyoruz aslında müşteriye ama işte bizim insanımız![]()
eng işleminden sonra cihazı kapatıp tuşlara basmadan direkt usb takınustam kolay gelsin işlemi sırasıyla yazabilirmisiniz.denedim SLA_ERROR(54) hatası veriyor yedek almada ve cihaz bilgilerini okumadada aynı hata veriyor. şimdiiden teşekkürler