Xiaomi Note 13 Pro Plus Zircon Nvdata Hatası

burak0404

New member
Merhaba , Xiaomi Note 13 Pro plus cihaz direncsiz IMEI repair yapılmış bizden önce, rom yüklemesi yaptik clhazin BL kilidi açık. Rom yukledikten sonra cihaz Nvdata hatasına düştü.Ne yaptıysak açılmadı. NV yedegide almamistim. Elinde Nvdata yedeği olan var mı en azından onunla açmayı deneyeyim. Sadece eng rom da cihaz açılıyor kaç tane rom (Global endonezya, çin rom vs) ne denediysem açılmıyor.

VERONICA

Member
bootloader kilidi açık ise dediğin gibi, fastbootdan preloader yükleyip normal patch seçip işlem yapabilirsin açılacaktır

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Merhaba gördüm cevapladım, evet BL unlock gösteriyor.
nv hatasına düşmesi gayet normal zaten daha önce nv yamalanmış aldığın nv yedeğide yamalanmış olarak gelecekti

cihazlara atacağınız nv ler cihazile aynı yapıda olması elindeki cihaz nedir 8/256 12/256 8/512 12/512 india ,china ,global board a göre nv yedek iste her yedek her cihazda çalışmayacaktır

Bootlader açık olması iyi nv işlem açısından önce yedek alıp nv erase yapın cihaz ne tepki veriyor ona bakın (açtı açmadı gene nv de kaldı)

Bu durumda önerilen direnç işlemidir çoğu forumda söylenir BL açık olsun olmasın

burak0404

New member
nv hatasına düşmesi gayet normal zaten daha önce nv yamalanmış aldığın nv yedeğide yamalanmış olarak gelecekti

cihazlara atacağınız nv ler cihazile aynı yapıda olması elindeki cihaz nedir 8/256 12/256 8/512 12/512 india ,china ,global board a göre nv yedek iste her yedek her cihazda çalışmayacaktır

Bootlader açık olması iyi nv işlem açısından önce yedek alıp nv erase yapın cihaz ne tepki veriyor ona bakın (açtı açmadı gene nv de kaldı)

Bu durumda önerilen direnç işlemidir çoğu forumda söylenir BL açık olsun olmasın
Verdiginiz bilgiler için tşkler, deneyip sonucu yazarım, ayrıca NV yedeğini nerden isteyebilirim acaba ?
Cihaz CE global , 12- 512

burak0404

New member
Sorun çözüldü, eng de işlem sonrası Endonezya rom kurdum ardından, BL lock işlem yapıp endonezya romun preloaderini yükledim cihaz açıldı.