Xiaomi 13T Pro K60 Ultra (Corot) Dual IMEI Repair [Bootloader Locked] Without Resistor

hengen

New member
Eline sağlık, yanlız ilgimi çeken bişi oldu. Sürüm 5.0.6 yazıyor, 5.0.8 de bu metod gelmedi mi?

Duman30

New member
Eline sağlık hocam işlem siramasi nedir yetkili hesap filan proluader olacak mı?

Duman30

New member
Bide hocam bl kapalı işlem siralamasi alabilirmiyiz şimdiden tşk büyük ustam

ustagsm

Yardım Sever Üye
Eline sağlık hocam işlem siramasi nedir yetkili hesap filan proluader olacak mı?
cihazda eng preloader yüklü ise direk yapabilirsiniz işlemi deneyin hata alırsanız eger yetkili hesap ile prealoder yükleyin, eger sadece prelaoder yükleyemiyorsanız komple eng atın ardından hyperos son sürüm atarken prelaoder_a ve preloader_b tikini kaldırın ve yükleyin ama bilgiler önemliyse silinir bilginiz olsun

Duman30

New member
cihazda eng preloader yüklü ise direk yapabilirsiniz işlemi deneyin hata alırsanız eger yetkili hesap ile prealoder yükleyin, eger sadece prelaoder yükleyemiyorsanız komple eng atın ardından hyperos son sürüm atarken prelaoder_a ve preloader_b tikini kaldırın ve yükleyin ama bilgiler önemliyse silinir bilginiz olsun
hocam bir tane dosya var bende prelaoder dosyası cihaza uyumlu interneten indirdim bunu yetkili hesapla dediğinşz yöntem ile nasıl yükleyecez dft oluyormu denesek son gelen dft pro güncelmesi ile flaşh proaloder eklenmiş ekran gürüntüsü attım

speedstarrr

Yardım Sever Üye
hocam bir tane dosya var bende prelaoder dosyası cihaza uyumlu interneten indirdim bunu yetkili hesapla dediğinşz yöntem ile nasıl yükleyecez dft oluyormu denesek son gelen dft pro güncelmesi ile flaşh proaloder eklenmiş ekran gürüntüsü attım
auth hesap xiaomi cihazlara her türlü yazılımı atmanızı sağlayan özel hesaplı yazılımlar
Kredi ile yada kendi hesap verenler var ama telefoncu iseniz reseller listesinden tr deki kişilerden kredi alabilirsiniz
authflash yazılım hariç hiçbir işlemi yapmaz sadece yazılım yüklemede yardımcı olur

Duman30

New member
hocam dediğiniz şeklinde indirdim kurdum kredi yükledim 13t pro prouader nasıl haledecem az bilgi paylaşın yeterli olur tşk

dojo34

New member
bu arada ek bilgi işlemi yaparken ses tuşları ile değil cihaz kapalı iken kabloyu takarak yapılıyor aksi halde sla eror alırsınız