cihazda eng preloader yüklü ise direk yapabilirsiniz işlemi deneyin hata alırsanız eger yetkili hesap ile prealoder yükleyin, eger sadece prelaoder yükleyemiyorsanız komple eng atın ardından hyperos son sürüm atarken prelaoder_a ve preloader_b tikini kaldırın ve yükleyin ama bilgiler önemliyse silinir bilginiz olsunEline sağlık hocam işlem siramasi nedir yetkili hesap filan proluader olacak mı?
hocam bir tane dosya var bende prelaoder dosyası cihaza uyumlu interneten indirdim bunu yetkili hesapla dediğinşz yöntem ile nasıl yükleyecez dft oluyormu denesek son gelen dft pro güncelmesi ile flaşh proaloder eklenmiş ekran gürüntüsü attımcihazda eng preloader yüklü ise direk yapabilirsiniz işlemi deneyin hata alırsanız eger yetkili hesap ile prealoder yükleyin, eger sadece prelaoder yükleyemiyorsanız komple eng atın ardından hyperos son sürüm atarken prelaoder_a ve preloader_b tikini kaldırın ve yükleyin ama bilgiler önemliyse silinir bilginiz olsun
Test sürümünden bir görsel. Evet 5.0.8 Güncellemesiyle yayınlandı.Eline sağlık, yanlız ilgimi çeken bişi oldu. Sürüm 5.0.6 yazıyor, 5.0.8 de bu metod gelmedi mi?
auth hesap xiaomi cihazlara her türlü yazılımı atmanızı sağlayan özel hesaplı yazılımlarhocam bir tane dosya var bende prelaoder dosyası cihaza uyumlu interneten indirdim bunu yetkili hesapla dediğinşz yöntem ile nasıl yükleyecez dft oluyormu denesek son gelen dft pro güncelmesi ile flaşh proaloder eklenmiş ekran gürüntüsü attım