Xiaomi 11T (agate) Repair tek tık - DFTPRO Success

GsmDost

Yönetici
Xiaomi 11T (agate) Repair tek tık

Hyperos bl kilidi açıksa yapabilirsiniz eğer kilitliyse sürüm düşürüp yapınız...

1111.png

alperhan

Moderator

albay_1

New member
Cihazda Endonezya 14.0.5 Yüklü Bootloader açık. İlk mesajdaki şekilde İmei repair yapabilirmiyim acaba?

speedstarrr

Member
Burada bir ayrım var

mtk cihazlarda patchli preloader kullanılıyor dirençsiz dirençli ve bl açık sanıyor cihazlar eh yapanda durumu bilmiyor ama orjinal rom atılınca veya tekrar başka bir box ile patch denenince diğer box ın patch i uçuyor

Eskiden j700 vardı kimse yapamazken ust özel rom ile yaptırıyordu sonra ufs ile orjinal rom atıyorduk

Herkese tavsiyem işlem yapmadan önce mtk cihazlara full rom atın müşteriyede diyin alması gerekn varsa alsın

albay_1

New member
Bir sorum daha olacak. Ben bu işte yeniyim sadece kendi cihazım için yapacağım.
Endonezya 14.0.5 Yüklü Bootloader açık.
Proğramı çalıştırıp Read İnformationda iken Starta basıp telefon kapalı iken ses kısma ve ses açma tuşlarına basılı tutarak kabloyu bağlayıp tanımasınımı bekleyeceğim? Ve telefonu tanıyana kadar elim basılımı kalacak.
Yoksa ses kısma ve güç tuşuna basıp Fasboot modundamı tanımasını bekleyeceğim.
Ve ondan sonramı nvram backup ve imei işlemlerini yapacağım.
Birde :
Flash mode nedir?
Meta Mode nedir?
Bazı videolarda Meta mode'da imei işlemi yapılıyor. Burada Flash modda yapılıyor. Bu modların ne olduğunu anlak için soruyorum.

Son düzenleme:

speedstarrr

Member
Bir sorum daha olacak. Ben bu işte yeniyim sadece kendi cihazım için yapacağım.
Endonezya 14.0.5 Yüklü Bootloader açık.
Proğramı çalıştırıp Read İnformationda iken Starta basıp telefon kapalı iken ses kısma ve ses açma tuşlarına basılı tutarak kabloyu bağlayıp tanımasınımı bekleyeceğim? Ve telefonu tanıyana kadar elim basılımı kalacak.
Yoksa ses kısma ve güç tuşuna basıp Fasboot modundamı tanımasını bekleyeceğim.
Ve ondan sonramı nvram backup ve imei işlemlerini yapacağım.
Birde :
Flash mode nedir?
Meta Mode nedir?
Bazı videolarda Meta mode'da imei işlemi yapılıyor. Burada Flash modda yapılıyor. Bu modların ne olduğunu anlak için soruyorum.
Ve telefonu tanıyana kadar elim basılımı kalacak. hayır aygıt yöneticisini açın
zaten cihaz gelirse parmakları çekebilirsiniz,sürücü kurulsun bilgisayara göre 10-50sn arası sürebilir.

Flash mode nedir?
Cihaza yazılım atılan moddur , meslekte çok yenisin sanırım eski samsung cular bilir cihazı takarsın bilgileri okur boot kilidi açıksa direk cihaz hafızasına bütün yazılımı atar,eski xiaomi serilerinde direk yazar ve bu mtk cihazlarda geçerlidir. Quallcomm ayrı bir konu

Burada atacağın yazılımdan mutlaka emin ol, cihaz resim model karşılaştır güvenilir sitelerden indir.,Son sürümlerde global india endonezya tavsiye edilir.

Meta Mode nedir?
Cihaz ın fabrika moduda diyebiliriz, burada cihaza bağlanır modem modunda işlem yapabilirsin.

Eğer dirençişlemi yapılarak cihaz p.1 veya p1.1 e geçmişse meta mode ile yazdığın numara kalıcı olur, flash mode üzerinden yazılan numaralar güncelleme yada yeniden başlatmada silinip cihaz orjinal olana veya 0 olarak bozuk imei gösterir.

Unutmayın cihazların imei numalaralarının değiştirilmesi bir suçtur,, bu anlatımlar sadece düzeltme amaçlı olan işlemler için geçerlidir.

Sorumluluk her zaman işlem yapana aittir.