Samsung A54 imei

pascal37

New member
Merhaba elimde rootlu imei yazılmış samsung a54 5g var. Cihaz banka uygulamalarına girince root uyarısı veriyor. Buna yapabileceğimiz birşey var mı? Bu işlerde yeni olduğum için bilinçsizce bir işlem yapmak istemiyorum. Yani rooto kaldırsam imei repair işlemi silinir mi?

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Merhaba elimde rootlu imei yazılmış samsung a54 5g var. Cihaz banka uygulamalarına girince root uyarısı veriyor. Buna yapabileceğimiz birşey var mı? Bu işlerde yeni olduğum için bilinçsizce bir işlem yapmak istemiyorum. Yani rooto kaldırsam imei repair işlemi silinir mi?
Root kalkarsa işlem geçersiz olur zira nv erişimi ve patchleme sadece root olursa aktif oluyor

magisk kurup zygisk ve zygisk-detach ile uygulamaların root dosyalarını kontrol etmesini engelleyebilirsiniz

Fakat bankaların uygulamalarında bir defa uygulama tanıyınca uyarıya devam eder o yüzden kaldırıp yükleyip açılmadan zygisk reddete listesini yapılandırıp magisk gizlemek gerekiyor

Youtube da videoları var

pascal37

New member
örnek bir video linki paylaşabilirmisiniz rica etsem?

Edit: hocam magisk indirdim. ilk kurulumda bi uyarı verdi. tamam dedim ekranın üstünden aşağyıa doğru yazılar aktı ve telefon yeniden başlatıldı ama şimdi telefon açılmıyor. samsung Galaxy yazısında kaldı.

Son düzenleme:

speedstarrr

Yardım Sever Üye
örnek bir video linki paylaşabilirmisiniz rica etsem?

Edit: hocam magisk indirdim. ilk kurulumda bi uyarı verdi. tamam dedim ekranın üstünden aşağyıa doğru yazılar aktı ve telefon yeniden başlatıldı ama şimdi telefon açılmıyor. samsung Galaxy yazısında kaldı.
örnek videolarını siz arayıp bulacaksınız, bizler sadece yolu yordamı gösteririz ki konunun DFT ile alakası yok , cihazın nasıl root edildiğine bağlı olarak bunu yaşayabilirsiniz muhtemelen cihazı tekrar rootla dediğinizde boot u yamalamaya çalıştı

En iyisi elle rootlamak ve magisk işlemlerini yapmak

abdulmajeed512793

New member
Hello, I have a rooted Samsung A54 5g with IMEI written on it. When I enter the bank applications, the device gives a root warning. Is there anything we can do about it? Since I am new to this, I do not want to do anything unconsciously. So, if I remove the root, will the IMEI repair process be deleted?
do autoroot with ch*mera tool... bank applications run on it

pascal37

New member
örnek videolarını siz arayıp bulacaksınız, bizler sadece yolu yordamı gösteririz ki konunun DFT ile alakası yok , cihazın nasıl root edildiğine bağlı olarak bunu yaşayabilirsiniz muhtemelen cihazı tekrar rootla dediğinizde boot u yamalamaya çalıştı

En iyisi elle rootlamak ve magisk işlemlerini yapmak
hocam dft tool kullanıyorum ya o bakımdan sormuştum. çok teşekkür ederim...