Redmi Note 13 Sapphire Repair Yardım

vodrajukka

New member
İmei repair yapılmamış cihazım var,
images1.jpg
bu direnci söküp sonrasında V816.0.7.0.UNGMIXM bu romu yükleyip, 2 tane qcn var onları yazdırıp repair yapıyorlar.

Sorum şu başka romlarda çalışmıyor mu? ben custom rom kullanıyorum crDroidAndroid-15.0-20250224-sapphire-v11.2.zip bu romu kullanmaktayım. Repair sonrası bu romu yada farklı romu kullanamaz mıyım?

speedstarrr

Yardım Sever Üye
İmei repair yapılmamış cihazım var,
Ekli dosyayı görüntüle 2120
bu direnci söküp sonrasında V816.0.7.0.UNGMIXM bu romu yükleyip, 2 tane qcn var onları yazdırıp repair yapıyorlar.

Sorum şu başka romlarda çalışmıyor mu? ben custom rom kullanıyorum crDroidAndroid-15.0-20250224-sapphire-v11.2.zip bu romu kullanmaktayım. Repair sonrası bu romu yada farklı romu kullanamaz mıyım?
Kimse gidipte kişiye özel custom rom yüklemez

custom romlarda bankacılık uygulası hata verir habire root check hatası verir sign ler çalışmaz google play güvenden geçmez vs vs

vodrajukka

New member
Kimse gidipte kişiye özel custom rom yüklemez

custom romlarda bankacılık uygulası hata verir habire root check hatası verir sign ler çalışmaz google play güvenden geçmez vs vs
google play safetynet başarılı geçiyor bankacılıkta çalışıyor sorun yok, imei repair yapılınca romlar arası geçişte sorun oluyormu diye konuyu açtım senin dediklerin saçma şuan ben başkla bişey soruyorum sen başka bişey diyorsun, imeide sorun oluyorsa zaten repair yapmayacağım.

turkcellgsm

Yardım Sever Üye
bootloader unlock ise istedğin romu kullanabilirsin. kapalıysa sadece cihazın bölgesine örnek china ise sadece china yüklenir veya convert rom yüklenir. ve kişiye özelde custom romlar mevcut bu işlerle uğraşan kişiler var ve kendi modeline ait olan grublara üye olursan facebook telegram vb. orda görürsün .

mesela garnet modeline ait orjinal olmayan en az 30 rom var elle yapılmış.

vodrajukka

New member
bootloader unlock ise istedğin romu kullanabilirsin. kapalıysa sadece cihazın bölgesine örnek china ise sadece china yüklenir veya convert rom yüklenir. ve kişiye özelde custom romlar mevcut bu işlerle uğraşan kişiler var ve kendi modeline ait olan grublara üye olursan facebook telegram vb. orda görürsün .

mesela garnet modeline ait orjinal olmayan en az 30 rom var elle yapılmış.
bootloader açık direnci söküp imei atacağım, bazıları demiş sadece bu romda çalışıyor diyede, eğer öyle sadece bu romda çalışıyorsa repair yapmak mantıksızdı dediğiniz gibi olur inşaALLAH