redmi note 13 pro garnet free eng rom test edildi...
eng firmware
eng rom
eng yazılım
eng firmware
eng rom
eng yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yapın veya üye olun.
valla image klasörünü seç görmemesi imkansız sen edl moddamı atmaya çalışıyorsun auht toolda eng seçerkende image klasörü gösterilirselamun aleyküm ustalarım garnet modelin global ve eng romlarının içinde programmer olmadığı için kullandığım auth toollar yazılımı görmüyor ve hata veriyor bu yüzden yazılımı atamadım.tavsiyesi olan varmıdır.bu arada bootloader kilitli
biliyorum ustam images klasörünü seçiyorum zaten evet edl den atmayı denedim.ilk defa denk geldi böyle birşey.hiçbir auth tool yazılımı görmedi birkaç tane farklı yazılım denememe rağmen. hiçbir yazılımın içinde programmer yok edl den atamadım.nv method ile yazdım.yine de sağol cevabın için ustamvalla image klasörünü seç görmemesi imkansız sen edl moddamı atmaya çalışıyorsun auht toolda eng seçerkende image klasörü gösterilir
XiaomiAnonymouseTool_Portable_V5.9selamun aleyküm ustalarım garnet modelin global ve eng romlarının içinde programmer olmadığı için kullandığım auth toollar yazılımı görmüyor ve hata veriyor bu yüzden yazılımı atamadım.tavsiyesi olan varmıdır.bu arada bootloader kilitli