Redmi Note 12 Pro Ruby HyperOS sonrası IMEI ler gitti! DFT Pro imei repair olmuyor!

lasventuras

New member
Merhaba arkadaşlar. Cihazım direnç imeili. Miflash ile HyperOS yükledim. Başarılı şekilde yüklendi ama IMEI ler gitti. DFT Pro ile Imei repair yapmama rağmen IMEI ler yüklenmiyor. *#06# yapınca seri numarası Unknown yazıyor. Nasıl yazabilirim IMEI leri? Sorun nedir?

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Direnç kontrolü yaptınızmı?
Piyasada fake romlu fake P1 yazan bir dünya cihaz var
p1 ise wipenv sonrasında meta modda işlem

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Sahte dirençli ortaya 82k takılacak (yapabilirsen) sonra p1 olduğunu görürsün adımları takip et bana bir çay ısmarla :D

lasventuras

New member
Telefonu ilk aldığımda ki önceki romunda kırmızı P1 yazıyordu. OTA yoluyla güncellemelerde geliyordu hep. Sorunsuz kullanıyordum. En son hyperos güncellemesi geldiğinde yüklenmemişti. Sonra imei ler btk tarafından klon olduğu tespit edildi kapandı. Bende dft de imei yazmaya çalıştım. BL kapalı olduğu için telefon system has been destroyed oldu. Bi telefoncu arkadaşım baya uğraştı sağolsun düzeltti. BL kilidini açtı. Imei leri de yükledi. Ama eski rom yüklemişti. Bende dün hyperos yükledim mi flash ile. sorunsuz yüklendi telefon çalışıyor ama imei ler gitti bu sefer. Detay durum bu.

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Kardeş okuma yazman yokmu?
Sana diyorumki sahte preloader ile p1 ceviriyorlar interneti az araştır bu bir bug eski yazilimda
Sen simdi dft ile yazilim atinca o preloader degisti bende yegene yaptirdim aynisi oldu yapanda isi ogrettigim eleman ortaya 82k takildi p1 oldu

Sana direnç kayıtlı diye satan preloader yamalı cihazı çakmış sende orjinal rom preloader atınca cihaz orginal haline döndü istersen aç yada açtır baktır ellenmemiş çıkıcak

btk sorunun çözülür, ama bl garanti veremem bu konuda dikkatli olun müşteri ise önce tam hyperos atın müşteriye diyerek cihazın rengi çıkar

lasventuras

New member
Sana diyorumki sahte preloader ile p1 ceviriyorlar interneti az araştır bu bir bug eski yazilimda
Sen simdi dft ile yazilim atinca o preloader degisti bende yegene yaptirdim aynisi oldu yapanda isi ogrettigim eleman ortaya 82k takildi p1 oldu

Sana direnç kayıtlı diye satan preloader yamalı cihazı çakmış sende orjinal rom preloader atınca cihaz orginal haline döndü istersen aç yada açtır baktır ellenmemiş çıkıcak

btk sorunun çözülür, ama bl garanti veremem bu konuda dikkatli olun müşteri ise önce tam hyperos atın müşteriye diyerek cihazın rengi çıkar
Kardeşim telefoncu değilim ben kullanıcıyım. Senin anlama sorunun var heralde. Ben senin söylediğin herhangi bir şeye itiraz etmedim veya aksini söylemedim. Durumu anlattım daha açıklayıcı olsun diye. Sorunu çözmeye çalışıyorum kendimce. Doğrudur fake direnç yapmışlardır olabilir beklerim bizim esnaftan. Telefon sahte olmadığına şükredelim o zaman. Direnç istemiyorum ben. Amacım cihaz Hyperos romda iken şu imeileri yazmak ve telefonu kullanmak.

lasventuras

New member

Bu arada sıvı teması olmuştu geçen kış. Kurutup temizlesin diye telefoncuya vermiştim. Telefoncu bu cihaz önceden açılmış? demişti. Oradan biliyorum önceden açıldığını. Ama direnç sahte miydi yoksa dandik direnç mi yapmış veya yapamamış mı bi fikrim yok.

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Bu arada sıvı teması olmuştu geçen kış. Kurutup temizlesin diye telefoncuya vermiştim. Telefoncu bu cihaz önceden açılmış? demişti. Oradan biliyorum önceden açıldığını. Ama direnç sahte miydi yoksa dandik direnç mi yapmış veya yapamamış mı bi fikrim yok.
çözüm ve url eklendi

eğer hyperosta yemiyorsa bişi diyemem oradakini denersin kimse ona garanti vermez

Yedi yedi dft ile yemedi 82k

Bende telefoncu değilim ama bu konuya çok vakıfım :D

sahte direnç işlemi yani dirençdeğişimi hiç olmamış cihazda mp demek manufacturer position yani fabrika pozisyonunda demek

açılma işlemi hepsi toplama cihaz ondan demiştir.

Son düzenleme:

lasventuras

New member
çözüm ve url eklendi

eğer hyperosta yemiyorsa bişi diyemem oradakini denersin kimse ona garanti vermez

Yedi yedi dft ile yemedi 82k

Bende telefoncu değilim ama bu konuya çok vakıfım :D

sahte direnç işlemi yani dirençdeğişimi hiç olmamış cihazda mp demek manufacturer position yani fabrika pozisyonunda demek

açılma işlemi hepsi toplama cihaz ondan demiştir.
Teşekkür ederim ilgilendiğin için. HyperOs ta ne yaptıysam olmadı imei. 14.0.6 miui versiyona döndüm şimdi tekrar. İmeiler kendiliğinden geldi. Çift hatta da şebeke var sorunsuz çalışıyor cihaz. Bir de hyperOs yükleyince telefon ağır çalışıyor gibi hissettirdi. Menü geçişleri falan çok yavaştı ilginç şekilde. Ve gece cihazı bıraktım sabah kalktığımda %30 azalmıştı şarjı. MIUI versiyonda böyle bir şey mümkün değil hiç olmadı. MIUI devam artık bu cihazda yapacak bir şey yok. Tekrar teşekkürler ilgilendiğin için kardeşim.

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Teşekkür ederim ilgilendiğin için. HyperOs ta ne yaptıysam olmadı imei. 14.0.6 miui versiyona döndüm şimdi tekrar. İmeiler kendiliğinden geldi. Çift hatta da şebeke var sorunsuz çalışıyor cihaz. Bir de hyperOs yükleyince telefon ağır çalışıyor gibi hissettirdi. Menü geçişleri falan çok yavaştı ilginç şekilde. Ve gece cihazı bıraktım sabah kalktığımda %30 azalmıştı şarjı. MIUI versiyonda böyle bir şey mümkün değil hiç olmadı. MIUI devam artık bu cihazda yapacak bir şey yok. Tekrar teşekkürler ilgilendiğin için kardeşim.
ne demek ama bl kilit açma yap sonra patch cert ile yaparsın madem box var

hyperosta sorun yok şebeke olmazsa cihaz sapıtıyor bu normal nv bozuluyor

speedstarrr

Yardım Sever Üye
hocam merhaba bende ruby cihaz var direnç 82k attım p1 oldu cihaz kırmızı yazıyla şimdi wipe nv yapıp meta da yazdırayım mı
BL KAPALI
Bu cihazlarda fake rom olayı var

Cihaza tam silerek hyperos 1.0.5.0 atın sonra işlem yapın

Fake preloader cihazları direnç olsun olmasın P1 olarak gösteriyor işlem yapınca cihazlar sapıtıyor

speedstarrr

Yardım Sever Üye
cihaz 14.0.3 yüklü içnde
Sen türkçe okumayı biliyormusun ?

Fake preloader cihazları direnç olsun olmasın P1 olarak gösteriyor işlem yapınca cihazlar sapıtıyor

Sonra cihazı müşteri güncelleyip bu çöktü diye gelmesin diye hyperos atıcaksın p1 mi değilmi bakıcaksın , p1 ise bütün işlemleri yapabilirsin cihaz her zaman güncelleme alır

barancelltamir35

New member
Sen türkçe okumayı biliyormusun ?

Sonra cihazı müşteri güncelleyip bu çöktü diye gelmesin diye hyperos atıcaksın p1 mi değilmi bakıcaksın , p1 ise bütün işlemleri yapabilirsin cihaz her zaman güncelleme alır
yazılım linki var mı hocam

gencom

Member
patch yaptıysan ve güncellediysen gitmiş olabilir dirençli işlemde patch yapılmaz.