bunu denıyecegım usta saolasın suanda 2.1 bılgı verecegımsolda 100k ise kalsın
ortaya 47k
p1.1 olur
fastboot ta kaldı ise format ile hyperos rom kurun cihaz null açar işlem yapıp repair network
1-yollara zarar vermediğine emin olyeşille gosterileni 100k yaptım kırmızı ıle gozterılenı 43k yaptım yıne p.2.1 yeşili 100k yaptım kırmızıyı 47k yaptım yıne 2.1 butun gosterılşen tum dırenclerı yaptım ne yaptımsa p1 bulamadım cıhaz elımde kaldı resen saat 2 :46 hala bunla ugrasıyorum baska ne yapabılırımkı ustalar kafa kazan
olur öyle istanbulda yerin nerede ? ben tlf değilim ama 2022 nisanda bu cihaz ilk tr ye benle girdiHocam okudum yazılanı ben şunu düşündüm 100k resistor yeşil işaretli olan ortadaki direnc değiştirmiş oldum onu orjinale çevirmedigim için p1 bulamıyorum olarak algıladım ama bu modelde 2 direnc değişeceğine şimdi anladım saolasin cihazın direnc bölümü kafesli ve batarya iki tane yanyana yapışık bariz ruby düz değil cihazı zaten okutmustum rubyplus cihaz bilgi için teşekkürler kesin sarmala girdiğim için sorun yaşadım sanırım tekrar sakın kafa denicem herkese kolay gelsin
en yakın telefoncuya gidin onlar yardımcı olur kendiniz yapamazsınız özel yazılım ve işlem yapılması lazımBiri bana İmel atmayı diye bilir mi