REDMİ 8A MAVİ EKRAN SORUNU

Hekim

Moderator
REDMİ 8A MAVİ EKRANA DÜŞÜYOR SEBEBİ NEDİR ACABA
Donanımsal arıza,cpu sorunu olabilir.! Tamir işinden anlamıyorsan,anakart üzerinde tüm çıkarılabilir birleşenleri sök ,az birşey ısıt tekrar dene,olmadıysa cpu entegre veya ic power entegresi reballing yapabiliyorsan veya yaptırırsan çözülür.!!

Son düzenleme:

ankailtisim

Yardım Sever Üye
kusura bakma abi dft için girdim zaten foruma kullanıyorum dftde tamiri normalde soket ekran değişim vs yapıyordum anakart tamirlerine yeni yeni başlayacağım öğrenmek içinde böyle arızalı ciazlar alıyorum yapmaya uğraşmaya bir iki günde borneo schematic alacağım zaten ben dft ile rom yazarsak düzelirmi acaba düğşüncesi ile konu açtım kusura bakma

speedstarrr

Yardım Sever Üye
kusura bakma abi dft için girdim zaten foruma kullanıyorum dftde tamiri normalde soket ekran değişim vs yapıyordum anakart tamirlerine yeni yeni başlayacağım öğrenmek içinde böyle arızalı ciazlar alıyorum yapmaya uğraşmaya bir iki günde borneo schematic alacağım zaten ben dft ile rom yazarsak düzelirmi acaba düğşüncesi ile konu açtım kusura bakma
%1 ihtimal denersin son sürümü ama önemli olan zamanına yazık forumda bazı müptezeller başka tool lar için çalışıyor , saçmasalak şeyler yazıp cihazları brick e düşürmeye çalışıyorlar

Bunlar için önce cihaz fastboot a giriyormu ona bakıcaksın orada normal cihaz yazılımı ile alakalı bir durum yok hala aynı ise geriye kalan %99 a bakıcaksın

ankailtisim

Yardım Sever Üye
şimdi içini açtım soket üzerinde kağıt sıkıştırılmıştı aldım o şekilde bir deneyeceğim bakalımn olacakmı konnektör bacakları sağlam temiz duruyor olmadı rom denerim son sürümü edl ile oda olmadı borneoyu aldıktan sonra inceleme yaparım desteğiniz için teşekkür ederim

speedstarrr

Yardım Sever Üye
şimdi içini açtım soket üzerinde kağıt sıkıştırılmıştı aldım o şekilde bir deneyeceğim bakalımn olacakmı konnektör bacakları sağlam temiz duruyor olmadı rom denerim son sürümü edl ile oda olmadı borneoyu aldıktan sonra inceleme yaparım desteğiniz için teşekkür ederim
sen kusura bakma sert biraz dilim ama eskindende şimdide ne yalanlarla esnafı zararlara soktular

ankailtisim

Yardım Sever Üye
aynen kağıt yüzündenmiş bu arada arıza giderildi çok teşekkür ederim yardı ve katkınızdan dolayı sizide anlıyorum forumda binbir çeşit insan vardır eminmki