A atakanakyz New member Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Puanları 1 Konum bursa 6 Mar 2025 #1 DESTEK
speedstarrr Yardım Sever Üye Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 409 Tepki puanı 85 Puanları 28 Konum istanbul 6 Mar 2025 #2 Eng preloader yükleyip deneyebilirsiniz, hyperos 2 güvenlik çok katı olabiliyor kimse garanti yada şöyle yaparsan kesin diyemez
Eng preloader yükleyip deneyebilirsiniz, hyperos 2 güvenlik çok katı olabiliyor kimse garanti yada şöyle yaparsan kesin diyemez
N nscepshop Member Katılım 2 Mar 2023 Mesajlar 90 Tepki puanı 14 Puanları 8 Konum osmaniye 6 Mar 2025 #3 kayıt yap hata verecek muhtemelen hypreos 1 in modem dosyalarını at açar diye düşünüyorum. @atakanakyz,
kayıt yap hata verecek muhtemelen hypreos 1 in modem dosyalarını at açar diye düşünüyorum. @atakanakyz,
abdulmajeed512793 New member Katılım 13 Ara 2024 Mesajlar 18 Tepki puanı 2 Puanları 3 Konum ytreroi hiuoiu jiikj 7 Mar 2025 #4 atakanakyz' Alıntı: SUPPORT Genişletmek için tıklayın ... use eng firmware then after repair flash stock easy
atakanakyz' Alıntı: SUPPORT Genişletmek için tıklayın ... use eng firmware then after repair flash stock easy
iftikharrana58 New member Katılım 9 Haz 2024 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Puanları 1 Konum pakistan Cumartesi - 11:07 #5 abdulmajeed512793' Alıntı: use eng firmware then after repair flash stock easy Genişletmek için tıklayın ... no need full flash eng firmware just write eng preloder and repair imei if any problem like nv data replace restence
abdulmajeed512793' Alıntı: use eng firmware then after repair flash stock easy Genişletmek için tıklayın ... no need full flash eng firmware just write eng preloder and repair imei if any problem like nv data replace restence