ömür buyu lisans

pascal37

New member
merhaba benim bildiğim yıllık lisans ödemesi oluyor. fakat sahibinden sitesinde adamın biri ömür boyu lisans adı altında satış yapıyor bu doğrumu?

1739775354972.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

speedstarrr

Yardım Sever Üye
3310 pfo larda bu işe başlayıp iphone 4 zamanında bıraktım bende alırım derdim ama yalan tabiki

Lisanslar sunucularda barınır ve ömür boyu windows lisans ı bile yoktur

pascal37

New member
valla sürüm eski olması yinede işlemleri yapamıyor demek değil değilmi sadece yeni cihazlara işlem yapamaz sanırım. valla bu insanlarda ekmek yiyiorlar ama boğazlarından nasıl ekmek geçiyor çok merak ediyorum...

pascal37

New member
Screenshot_2025-02-17-11-36-08-805_com.whatsapp.jpg

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-17-11-36-12-226_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2025-02-17-11-36-12-226_com.whatsapp.jpg
    1,010.7 KB · Görüntüleme: 6

speedstarrr

Yardım Sever Üye
Türkiyede üretilen programı bile zaten resimden belli sağlam ti ye almışlar alan alsın her hıyara tuz diye koşan çoktur bu memlekette sonra beni öptüler derler

Hostekibi

Yönetici
Bu tür konuları ciddiye almanızı tavsiye etmiyorum dolandırıcı ve yalanlar ile insanlari kandırıyorlar zira eski versiyonların foksiyonlari tamamen devre dışı birakılması için sunucu tarafindan engellenmiştir
Genede üstüne para veripde denemek isterseniz bilgisayarınızın ve bilgilerinizin ele geçirilmesini istiyorsanız siz bilirsiniz. :)

GsmDost

Yönetici
DFTPro yazılımını güvenle ve sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz için yalnızca resmi yetkili satıcılardan satın almanızı önemle tavsiye ederiz.
Yetkili satıcılarımızın güncel listesini adresindeki reseller sayfasında bulabilirsiniz.
Yetkili satıcılar dışında gerçekleştirilen satın alımların güvenliği garanti edilmemektedir ve bu tür işlemlerden doğabilecek sorunlardan firmamız sorumlu değildir.

Ayrıca, DFTPro hesaplarının başka kişilerle paylaşılması veya kiralanması kesinlikle yasaktır.
Sistemimiz, hesapların güvenliğini korumak için çeşitli güvenlik önlemleri uygulamaktadır.
Şüpheli aktiviteler, crack girişimleri veya yazılımın yetkisiz kullanımına yönelik herhangi bir teşebbüs tespit edildiğinde, ilgili hesaplar otomatik olarak kapatılacaktır.

Sorunsuz bir deneyim yaşamak ve yazılımımızdan maksimum verim alabilmek için lütfen bu kurallara uyunuz.
Resmi satıcılarımızdan lisanslı ürün temin ederek hem güvenliğinizi koruyabilir hem de yazılımın sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Teşekkür ederiz.