Meta Mode Bağlantı Sorunu Yaşıyorum

LunerLurker

New member
Son birkaç gündür DFT Pro veya başka hangi tool da olursa olsun Meta modunda bağladığım cihazların hiçbirine işlem yapamıyorum defalarca sürücü ve programları yeniden kurdum kaç defa kablo değiştirdim veya farklı cihazlarda test ettim ama nafile şuan 2 PC im de durum aynı dft nin kendi sürücülerini veya diğer tooların yüklediği sürücüleri denedim olmadı kendi sistem sürücülerimi bile kaldırıp en baştan kurdum ama olmadı daha önce başına gelen veya Windowsu yeniden kurmak dışında bir çözüm var mı? Telefonlar meta moduna giriyor ama programlar bağlanmaya çalışırken bağlanamayıp 1dk sonra geri açılıyor.Ekran görüntüsünde hata aldığım cihazda INFINIX X6837 CPU:G99

Sistemim Win 11 (23H2) 64Bit
Hp Victus 16 Laptop
CPU:İ7-13700H
GPU:RTX4070
Ram:16
Depolama:1TB M2 SSD

Ekli dosyalar

• resim_2024-10-14_121814768.png
    resim_2024-10-14_121814768.png
    25 KB · Görüntüleme: 106

bilisim34

Member
telefonu fabrika ayarlarına cevirin yeniden deneyin

Hekim

Moderator
Şayet farklı farklı pc ve cihazlarda aynı hatayı vermiş ise ,Dft tool teknik bir sorunundan olmuştur,ve düzeltilmiştir.Yok tek cihazda sorun vardı ise formatla çözülmüş olabailir.!Farklı farklı cihazları aynı zaman sürecinde formatlanarak sorunun çözülmesi ilginç

Hostekibi

Yönetici
Sürücü imzalamayı devre dışı bırakın deneyin genede çözüm olmaz ise sistemlerinizde sıkıntı olabilir bir yazılım yada güncelleme sürücüsünde.

LunerLurker

New member
Şayet farklı farklı pc ve cihazlarda aynı hatayı vermiş ise ,Dft tool teknik bir sorunundan olmuştur,ve düzeltilmiştir.Yok tek cihazda sorun vardı ise formatla çözülmüş olabailir.!Farklı farklı cihazları aynı zaman sürecinde formatlanarak sorunun çözülmesi ilginç
2 PC im var bu zamana kadar sorunsuz işlem yapıyordum 2 sinde de aynı sorun var şuan muhtemelen denildiği gibi güncelleme ile ilgili bir sorun var